ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεβεγιόν από 60 μέχρι και 350 ευρώ ετοιμάζουν ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπουζούκια (βίντεο)

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές για τις παραμονές και τις ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

 17/12/2023 15:30

Ρεβεγιόν από 60 μέχρι και 350 ευρώ ετοιμάζουν ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπουζούκια (βίντεο)

Τιμές που ξεκινούν από τα 60 ευρώ και φθάνουν σε περισσότερα από 200 καταγράφονται στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία της χώρας για τις ημέρες των ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Παράλληλα, τα μουσικά σχήματα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης έχουν ετοιμάσει εδώ και μέρες τα δικά τους πακέτα τα οποία μπορούν να ξεπεράσουν και τα 350 ευρώ για τα τέσσερα άτομα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 € με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.

Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία  – Το κόστος ανά φιάλη στα νυχτερινά σχήματα
Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία  – Το κόστος ανά φιάλη στα νυχτερινά σχήματα

Για πιο οικονομικές προτάσεις οι πελάτες μπορούν να καταβάλουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.

Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία  – Το κόστος ανά φιάλη στα νυχτερινά σχήματα

Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190€ έως 250 €, η σπέσιαφ φιάλη από 250 € έως 300 και η premium από 300 € έως 350 €.

Τιμές που ξεκινούν από τα 60 ευρώ και φθάνουν σε περισσότερα από 200 καταγράφονται στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία της χώρας για τις ημέρες των ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Παράλληλα, τα μουσικά σχήματα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης έχουν ετοιμάσει εδώ και μέρες τα δικά τους πακέτα τα οποία μπορούν να ξεπεράσουν και τα 350 ευρώ για τα τέσσερα άτομα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 € με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.

Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία  – Το κόστος ανά φιάλη στα νυχτερινά σχήματα
Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία  – Το κόστος ανά φιάλη στα νυχτερινά σχήματα

Για πιο οικονομικές προτάσεις οι πελάτες μπορούν να καταβάλουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.

Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία  – Το κόστος ανά φιάλη στα νυχτερινά σχήματα

Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190€ έως 250 €, η σπέσιαφ φιάλη από 250 € έως 300 και η premium από 300 € έως 350 €.

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία