Χαλκιδική Food & Drink

Ψαροταβέρνα Tζίτζικας στο Πόρτο Κουφό: Aπό το 1914, θαλασσινές κι άλλες συνταγές, σε μία μαγευτική τοποθεσία

Η επιτυχία, έρχεται μέσα από την αγάπη

 05/06/2024 14:20

Ψαροταβέρνα Tζίτζικας στο Πόρτο Κουφό: Aπό το 1914, θαλασσινές κι άλλες συνταγές, σε μία μαγευτική τοποθεσία

Το φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κουφό έχει, πέρα από την υπέροχη φυσική του ομορφιά, έναν ακόμη λόγο να το επισκεφθείτε κι αυτός δεν είναι άλλος, από την Ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», ακριβώς επάνω στη θάλασσα, που προσφέρει καθημερινά εξελιγμένες συνταγές, βασισμένες σε παραδοσιακές, αγαπημένες γεύσεις, που πρωτομαγείρεψαν οι προπαππούδες των ιδιοκτητών, πάνω από έναν αιώνα πριν. «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», υποστηρίζουν οι σημερινοί ιδιοκτήτες και με βασικό συστατικό την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν, προσφέρουν νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας και σπιτικές σπεσιαλιτέ, σε ένα περιβάλλον ειδυλλιακό!

psarotaverna-tzitzikas-2.jpg

Η Χαλκιδική είναι γαλαζοπράσινα νερά, είναι ήλιος και είναι και φρέσκες θαλασσινές γεύσεις, επάνω στο κύμα. Κάθε περιοχή της έχει τα ιδανικά σημεία για να δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας ψάρια και θαλασσινά και στο όμορφο Πόρτο Κουφό, ένα από αυτά είναι η Ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», που συνδυάζει φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με μία υπέροχη θέα, αυτή στον πανέμορφο όρμο της Σιθωνίας, ο μυχός του οποίου, αποτελεί ένα φυσικό μικρό λιμάνι, που διακρίνεται για τη φυσική ομορφιά του και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου κάθε καλοκαίρι.

psarotaverna-tzitzikas-3.jpg

Ο Μικρασιάτης προπάππος και η πρώτη ταβέρνα της περιοχής

Εδώ, στον Τορωναίο Κόλπο, το 1914 ο προπάππος των σημερινών ιδιοκτητών της ψαροταβέρνας «Τζίτζικας», Κυριάκος Χατζηεμμανουήλ, ερχόμενος με την ανταλλαγή των πληθυσμών από τα παράλια της Μικράς Ασίας, όπου εργαζόταν ως ψαράς κι έχοντας αφήσει πίσω του όλη την περιουσία του, εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του ως ο πρώτος μόνιμος κάτοικος.

Ο ίδιος, άνοιξε την πρώτη ταβέρνα, που αρχικά λειτουργούσε ως εστιατόριο της εποχής, ως ένα καφενείο – μαγειρείο, για να απολαμβάνει ο κόσμος φρέσκο ψάρι και ουζάκι, δίπλα στη θάλασσα. Ψαράδες οι ίδιοι, οι αρχικοί ιδιοκτήτες, μαγείρευαν, τηγάνιζαν και σέρβιραν, ό,τι καλό έβγαζε η θάλασσα, για πολλές δεκαετίες.

psarotaverna-tzitzikas-4.jpg

Νέα επιχείρηση, από το 2011

Δίπλα στο αρχικό εκείνο κτήριο -που σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί από άλλα μέλη της οικογένειας- τα αδέρφια Νίκος και Σωκράτης Τζίτζικας, δισέγγονοι του αρχικού ιδιοκτήτη άνοιξαν, το 2011, σχεδόν έναν αιώνα μετά, τη νέα τους επιχείρηση, αυτόνομα πλέον, έχοντας εξελίξει τις παλιές συνταγές, ώστε να γίνουν πιο «σωστές» μαγειρικά, ακόμη πιο νόστιμες και με παρουσίαση αντάξια των σύγχρονων τάσεων.

Με «μότο» τους το ότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και με βασικό συστατικό της συνταγής της επιτυχίας τους την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, οι δύο ιδιοκτήτες προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι χρόνο με το χρόνο κι αναπόφευκτα, έχουν καταφέρει να λειτουργούν μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες σε όλη τη Χαλκιδική φημισμένη – πέρα από τη θέα της - για την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων του μενού.

psarotaverna-tzitzikas-5.jpg

Αρχή όλων, η φιλοξενία

Όσοι βρεθούν στην Ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», θα νιώσουν σαν να επισκέπτονται ένα σπίτι. Θα δείτε πελάτες, κυριολεκτικά, από όλον τον κόσμο. Κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, επισκέπτες από Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της Ελλάδας και πολλούς επισκέπτες από το εξωτερικό, κάποιοι από τους οποίους την επιλέγουν σταθερά, όλη τη σεζόν, κάθε χρονιά.

Το «μυστικό» είναι ότι η έννοια της φιλοξενίας αποτελεί τη βασική αρχή των αδελφών Τζίτζικα. Θέλουν να νιώσει κάθε επισκέπτης άνετα, σαν να τον φιλοξενούσαν στο ίδιο τους το σπίτι και να δοκιμάσει, ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν καθημερινά.

psarotaverna-tzitzikas-6.jpg

Διαρκής εκπαίδευση και βελτίωση

Οι μερίδες, μεγάλες. Τα τοπικά σαλατικά εποχής είναι σταθερή αξία καθημερινά κι έρχονται να νοστιμίσουν ακόμη περισσότερο, τις θαλασσινές γεύσεις στο τραπέζι σας. Υπεύθυνη για ό,τι καλό ετοιμάζεται στην κουζίνα είναι η μαμά Κυριακή, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην προετοιμασία. Με τις δικές της οδηγίες, οι σταθεροί όλα αυτά τα χρόνια μάγειρες του εστιατορίου, βάζουν όλη τους την τέχνη καθημερινά.

psarotaverna-tzitzikas-7.jpg
psarotaverna-tzitzikas-8.jpg
psarotaverna-tzitzikas-9.jpg

Kάθε χειμώνα, οπότε και η σεζόν σταματά, οι δοκιμές δίνουν και παίρνουν μεταξύ των μελών της κουζίνας ώστε, μέσα από διαρκείς πειραματισμούς, το αποτέλεσμα να είναι ακόμη καλύτερο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Η εκπαίδευση και η βελτίωση δε σταματούν ποτέ κι έρχονται μέσα από σεμινάρια μαγειρικής, εκπαίδευση επάνω στο σέρβις και κυρίως, τη διάθεση για διαρκή μάθηση, αλλά και την προσαρμογή σε κάθε σύγχρονη τάση και στις απαιτήσεις των πελατών.

psarotaverna-tzitzikas-10.jpg
psarotaverna-tzitzikas-11.jpg
psarotaverna-tzitzikas-12.jpg

Βουτιές στο μενού

Οι συνταγές, βασισμένες αποκλειστικά σε προϊόντα του τόπου, εντάσσονται στην κλασσική ελληνική κουζίνα, με κάποιες πιο μεσογειακές προσθήκες, όπως το ριζότο θαλασσινών.

psarotaverna-tzitzikas-13.jpg
psarotaverna-tzitzikas-14.jpg

Η σπεσιαλιτέ, όλα αυτά τα χρόνια, είναι σίγουρα τα αχνιστά μύδια Μηχανιώνας, μαγειρεμένα με βούτυρο, σκόρδο και μαϊντανό, για τα οποία κόσμος ξεκινά ακόμη κι από την Κασσάνδρα, διανύοντας όλο το δεύτερο πόδι, προκειμένου να τα απολαύσει. Σε μερίδα χορταστική κι όμορφα παρουσιασμένη, είναι ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει στο μενού και για πολλούς, τα καλύτερα αχνιστά μύδια που έχουν φάει.

psarotaverna-tzitzikas-15.jpg

Η αστακομακαρονάδα, η γαριδομακαρονάδα και η μακαρονάδα θαλασσινών είναι επίσης πραγματικά ξεχωριστές προτάσεις, όπως κι ο μουσακάς θαλασσινών και η νόστιμη ψαρόσουπα ή το ceviche από λαβράκι ανοιχτής θάλασσας.

psarotaverna-tzitzikas-16.jpg
psarotaverna-tzitzikas-17.jpg

Σε καθημερινή βάση θα βρείτε και μικρά ψάρια, όπως σαρδέλα ή γαύρο, αλλά και μεγάλα, όπως φαγκριά, ροφούς και συναγρίδες, στα οποία ειδικεύεται το εστιατόριο και που μπορείτε να παραγγείλετε και νωρίτερα, ώστε να τα βρείτε έτοιμα.

psarotaverna-tzitzikas-18.jpg

Vegetarian και vegan επιλογές

Οι επιλογές για χορτοφάγους ή vegans επίσης άφθονες. Τηγανητά και ψητά λαχανικά, ντολμαδάκια γιαλαντζί και το αγαπημένο, άκρως καλοκαιρινό ιμάμ μπαϊλντί. Όλα χαρακτηριστικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, είναι γεύσεις που θα βρείτε καθημερινά, όλη τη σεζόν κι ανάλογα με τα προϊόντα κάθε εποχής. Η επιχείρηση έχει συμπεριληφθεί και σε αρκετούς οδηγούς και ιστοσελίδες vegan διατροφής.

Χαλκιδικιώτικο κρασί και χειροποίητο γλυκό

Στην κάβα άφθονα ντόπια κρασιά Χαλκιδικής, σπιτική βορειοελλαδίτικη ρακή, μία μεγάλη ποικιλία από ελληνικές κι άλλες μπύρες και ό,τι ταιριάζει σε ένα κλασσικό ελληνικό εστιατόριο, συνοδεύουν τα πιάτα στο τραπέζι.

Και για το τέλος, για κλείσιμο, χειροποίητο γλυκό, παγωτό, φρούτα, επισφραγίζουν γεύματα μοναδικά.

psarotaverna-tzitzikas-19.jpg

Ένας και πλέον αιώνας ιστορίας

«Όταν αγαπάς κάτι, πετυχαίνει», λένε οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν δεχθεί ακόμη και προτάσεις για franchise, από το εξωτερικό. Απόδειξη γι’ αυτό η μακρόχρονη ιστορία της συνολικής οικογενειακής επιχείρησης που, ειδικά τον προηγούμενο αιώνα, «έζησε» και τις δικές της δόξες. Αν κάτι αξίζει να αναφερθεί από αξιομνημόνευτες επισκέψεις και στιγμές, σίγουρα μία από αυτές ήταν του μικρού τότε βασιλιά Καρόλου, που είχε βρεθεί στην πρώτη ψαροταβέρνα κι ως παιδάκι, δώρισε ένα δαχτυλίδι στη μητέρα της οικογένειας.

Σταθερός πελάτης της περιοχής και του καταστήματος υπήρξε κι ο Ανδρέας Παπανδρέου, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, που το επιλέγουν κάθε χρόνο.

Η επιχείρηση παραμένει, ωστόσο, απλή, ταπεινή και low profile. Για τους ιδιοκτήτες της, άλλωστε, η βασική επιτυχία και οι πιο σημαντικοί πελάτες, είναι αυτοί που το επιλέγουν καθημερινά κι αυτοί που επανέρχονται, έχοντας αναπτύξει, πλέον, σχέσεις σχεδόν φιλικές.

Σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Χαλκιδικής, η ψαροταβέρνα «Τζίτζικας» είναι από τα μέρη – εγγύηση, για καλό, φρέσκο, ντόπιο ψάρι και κάθε είδους θαλασσινά, μία ανάσα από το κύμα και με μαεστρία που βασίζεται στην εμπειρία και την μακρά οικογενειακή παράδοση. Και κυρίως, στην αγάπη…

psarotaverna-tzitzikas-20.jpg

Tip 1: Η κουζίνα στην Ψαροταβέρνα «Ο Τζίτζικας», λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 έως τις 23.00.

Tip 2: Οι κρατήσεις επιβάλλονται, ειδικά στην καρδιά του καλοακιριού και τα Σαββατοκύριακα. Για κρατήσεις στο εστιατόριο, μπορείτε να απευθύνεστε κι εδώ.

Tip 3: Για parking είστε εξασφαλισμένοι, αφού ο χώρος είναι μεγάλος κι άνετα θα βρείτε να αφήσετε το όχημά σας.

psarotaverna-tzitzikas-21.jpg


Διεύθυνση: Πόρτο Κουφό

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 51270

Website

Facebook


Το φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κουφό έχει, πέρα από την υπέροχη φυσική του ομορφιά, έναν ακόμη λόγο να το επισκεφθείτε κι αυτός δεν είναι άλλος, από την Ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», ακριβώς επάνω στη θάλασσα, που προσφέρει καθημερινά εξελιγμένες συνταγές, βασισμένες σε παραδοσιακές, αγαπημένες γεύσεις, που πρωτομαγείρεψαν οι προπαππούδες των ιδιοκτητών, πάνω από έναν αιώνα πριν. «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», υποστηρίζουν οι σημερινοί ιδιοκτήτες και με βασικό συστατικό την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν, προσφέρουν νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας και σπιτικές σπεσιαλιτέ, σε ένα περιβάλλον ειδυλλιακό!

psarotaverna-tzitzikas-2.jpg

Η Χαλκιδική είναι γαλαζοπράσινα νερά, είναι ήλιος και είναι και φρέσκες θαλασσινές γεύσεις, επάνω στο κύμα. Κάθε περιοχή της έχει τα ιδανικά σημεία για να δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας ψάρια και θαλασσινά και στο όμορφο Πόρτο Κουφό, ένα από αυτά είναι η Ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», που συνδυάζει φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με μία υπέροχη θέα, αυτή στον πανέμορφο όρμο της Σιθωνίας, ο μυχός του οποίου, αποτελεί ένα φυσικό μικρό λιμάνι, που διακρίνεται για τη φυσική ομορφιά του και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου κάθε καλοκαίρι.

psarotaverna-tzitzikas-3.jpg

Ο Μικρασιάτης προπάππος και η πρώτη ταβέρνα της περιοχής

Εδώ, στον Τορωναίο Κόλπο, το 1914 ο προπάππος των σημερινών ιδιοκτητών της ψαροταβέρνας «Τζίτζικας», Κυριάκος Χατζηεμμανουήλ, ερχόμενος με την ανταλλαγή των πληθυσμών από τα παράλια της Μικράς Ασίας, όπου εργαζόταν ως ψαράς κι έχοντας αφήσει πίσω του όλη την περιουσία του, εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του ως ο πρώτος μόνιμος κάτοικος.

Ο ίδιος, άνοιξε την πρώτη ταβέρνα, που αρχικά λειτουργούσε ως εστιατόριο της εποχής, ως ένα καφενείο – μαγειρείο, για να απολαμβάνει ο κόσμος φρέσκο ψάρι και ουζάκι, δίπλα στη θάλασσα. Ψαράδες οι ίδιοι, οι αρχικοί ιδιοκτήτες, μαγείρευαν, τηγάνιζαν και σέρβιραν, ό,τι καλό έβγαζε η θάλασσα, για πολλές δεκαετίες.

psarotaverna-tzitzikas-4.jpg

Νέα επιχείρηση, από το 2011

Δίπλα στο αρχικό εκείνο κτήριο -που σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί από άλλα μέλη της οικογένειας- τα αδέρφια Νίκος και Σωκράτης Τζίτζικας, δισέγγονοι του αρχικού ιδιοκτήτη άνοιξαν, το 2011, σχεδόν έναν αιώνα μετά, τη νέα τους επιχείρηση, αυτόνομα πλέον, έχοντας εξελίξει τις παλιές συνταγές, ώστε να γίνουν πιο «σωστές» μαγειρικά, ακόμη πιο νόστιμες και με παρουσίαση αντάξια των σύγχρονων τάσεων.

Με «μότο» τους το ότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και με βασικό συστατικό της συνταγής της επιτυχίας τους την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, οι δύο ιδιοκτήτες προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι χρόνο με το χρόνο κι αναπόφευκτα, έχουν καταφέρει να λειτουργούν μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες σε όλη τη Χαλκιδική φημισμένη – πέρα από τη θέα της - για την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων του μενού.

psarotaverna-tzitzikas-5.jpg

Αρχή όλων, η φιλοξενία

Όσοι βρεθούν στην Ψαροταβέρνα «Τζίτζικας», θα νιώσουν σαν να επισκέπτονται ένα σπίτι. Θα δείτε πελάτες, κυριολεκτικά, από όλον τον κόσμο. Κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, επισκέπτες από Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της Ελλάδας και πολλούς επισκέπτες από το εξωτερικό, κάποιοι από τους οποίους την επιλέγουν σταθερά, όλη τη σεζόν, κάθε χρονιά.

Το «μυστικό» είναι ότι η έννοια της φιλοξενίας αποτελεί τη βασική αρχή των αδελφών Τζίτζικα. Θέλουν να νιώσει κάθε επισκέπτης άνετα, σαν να τον φιλοξενούσαν στο ίδιο τους το σπίτι και να δοκιμάσει, ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν καθημερινά.

psarotaverna-tzitzikas-6.jpg

Διαρκής εκπαίδευση και βελτίωση

Οι μερίδες, μεγάλες. Τα τοπικά σαλατικά εποχής είναι σταθερή αξία καθημερινά κι έρχονται να νοστιμίσουν ακόμη περισσότερο, τις θαλασσινές γεύσεις στο τραπέζι σας. Υπεύθυνη για ό,τι καλό ετοιμάζεται στην κουζίνα είναι η μαμά Κυριακή, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην προετοιμασία. Με τις δικές της οδηγίες, οι σταθεροί όλα αυτά τα χρόνια μάγειρες του εστιατορίου, βάζουν όλη τους την τέχνη καθημερινά.

psarotaverna-tzitzikas-7.jpg
psarotaverna-tzitzikas-8.jpg
psarotaverna-tzitzikas-9.jpg

Kάθε χειμώνα, οπότε και η σεζόν σταματά, οι δοκιμές δίνουν και παίρνουν μεταξύ των μελών της κουζίνας ώστε, μέσα από διαρκείς πειραματισμούς, το αποτέλεσμα να είναι ακόμη καλύτερο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Η εκπαίδευση και η βελτίωση δε σταματούν ποτέ κι έρχονται μέσα από σεμινάρια μαγειρικής, εκπαίδευση επάνω στο σέρβις και κυρίως, τη διάθεση για διαρκή μάθηση, αλλά και την προσαρμογή σε κάθε σύγχρονη τάση και στις απαιτήσεις των πελατών.

psarotaverna-tzitzikas-10.jpg
psarotaverna-tzitzikas-11.jpg
psarotaverna-tzitzikas-12.jpg

Βουτιές στο μενού

Οι συνταγές, βασισμένες αποκλειστικά σε προϊόντα του τόπου, εντάσσονται στην κλασσική ελληνική κουζίνα, με κάποιες πιο μεσογειακές προσθήκες, όπως το ριζότο θαλασσινών.

psarotaverna-tzitzikas-13.jpg
psarotaverna-tzitzikas-14.jpg

Η σπεσιαλιτέ, όλα αυτά τα χρόνια, είναι σίγουρα τα αχνιστά μύδια Μηχανιώνας, μαγειρεμένα με βούτυρο, σκόρδο και μαϊντανό, για τα οποία κόσμος ξεκινά ακόμη κι από την Κασσάνδρα, διανύοντας όλο το δεύτερο πόδι, προκειμένου να τα απολαύσει. Σε μερίδα χορταστική κι όμορφα παρουσιασμένη, είναι ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει στο μενού και για πολλούς, τα καλύτερα αχνιστά μύδια που έχουν φάει.

psarotaverna-tzitzikas-15.jpg

Η αστακομακαρονάδα, η γαριδομακαρονάδα και η μακαρονάδα θαλασσινών είναι επίσης πραγματικά ξεχωριστές προτάσεις, όπως κι ο μουσακάς θαλασσινών και η νόστιμη ψαρόσουπα ή το ceviche από λαβράκι ανοιχτής θάλασσας.

psarotaverna-tzitzikas-16.jpg
psarotaverna-tzitzikas-17.jpg

Σε καθημερινή βάση θα βρείτε και μικρά ψάρια, όπως σαρδέλα ή γαύρο, αλλά και μεγάλα, όπως φαγκριά, ροφούς και συναγρίδες, στα οποία ειδικεύεται το εστιατόριο και που μπορείτε να παραγγείλετε και νωρίτερα, ώστε να τα βρείτε έτοιμα.

psarotaverna-tzitzikas-18.jpg

Vegetarian και vegan επιλογές

Οι επιλογές για χορτοφάγους ή vegans επίσης άφθονες. Τηγανητά και ψητά λαχανικά, ντολμαδάκια γιαλαντζί και το αγαπημένο, άκρως καλοκαιρινό ιμάμ μπαϊλντί. Όλα χαρακτηριστικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, είναι γεύσεις που θα βρείτε καθημερινά, όλη τη σεζόν κι ανάλογα με τα προϊόντα κάθε εποχής. Η επιχείρηση έχει συμπεριληφθεί και σε αρκετούς οδηγούς και ιστοσελίδες vegan διατροφής.

Χαλκιδικιώτικο κρασί και χειροποίητο γλυκό

Στην κάβα άφθονα ντόπια κρασιά Χαλκιδικής, σπιτική βορειοελλαδίτικη ρακή, μία μεγάλη ποικιλία από ελληνικές κι άλλες μπύρες και ό,τι ταιριάζει σε ένα κλασσικό ελληνικό εστιατόριο, συνοδεύουν τα πιάτα στο τραπέζι.

Και για το τέλος, για κλείσιμο, χειροποίητο γλυκό, παγωτό, φρούτα, επισφραγίζουν γεύματα μοναδικά.

psarotaverna-tzitzikas-19.jpg

Ένας και πλέον αιώνας ιστορίας

«Όταν αγαπάς κάτι, πετυχαίνει», λένε οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν δεχθεί ακόμη και προτάσεις για franchise, από το εξωτερικό. Απόδειξη γι’ αυτό η μακρόχρονη ιστορία της συνολικής οικογενειακής επιχείρησης που, ειδικά τον προηγούμενο αιώνα, «έζησε» και τις δικές της δόξες. Αν κάτι αξίζει να αναφερθεί από αξιομνημόνευτες επισκέψεις και στιγμές, σίγουρα μία από αυτές ήταν του μικρού τότε βασιλιά Καρόλου, που είχε βρεθεί στην πρώτη ψαροταβέρνα κι ως παιδάκι, δώρισε ένα δαχτυλίδι στη μητέρα της οικογένειας.

Σταθερός πελάτης της περιοχής και του καταστήματος υπήρξε κι ο Ανδρέας Παπανδρέου, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, που το επιλέγουν κάθε χρόνο.

Η επιχείρηση παραμένει, ωστόσο, απλή, ταπεινή και low profile. Για τους ιδιοκτήτες της, άλλωστε, η βασική επιτυχία και οι πιο σημαντικοί πελάτες, είναι αυτοί που το επιλέγουν καθημερινά κι αυτοί που επανέρχονται, έχοντας αναπτύξει, πλέον, σχέσεις σχεδόν φιλικές.

Σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Χαλκιδικής, η ψαροταβέρνα «Τζίτζικας» είναι από τα μέρη – εγγύηση, για καλό, φρέσκο, ντόπιο ψάρι και κάθε είδους θαλασσινά, μία ανάσα από το κύμα και με μαεστρία που βασίζεται στην εμπειρία και την μακρά οικογενειακή παράδοση. Και κυρίως, στην αγάπη…

psarotaverna-tzitzikas-20.jpg

Tip 1: Η κουζίνα στην Ψαροταβέρνα «Ο Τζίτζικας», λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 έως τις 23.00.

Tip 2: Οι κρατήσεις επιβάλλονται, ειδικά στην καρδιά του καλοακιριού και τα Σαββατοκύριακα. Για κρατήσεις στο εστιατόριο, μπορείτε να απευθύνεστε κι εδώ.

Tip 3: Για parking είστε εξασφαλισμένοι, αφού ο χώρος είναι μεγάλος κι άνετα θα βρείτε να αφήσετε το όχημά σας.

psarotaverna-tzitzikas-21.jpg


Διεύθυνση: Πόρτο Κουφό

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 51270

Website

Facebook


ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία