Λόγια του Βαρδάρη

  • Πρωτοβουλία για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Στέλιος Αγγελούδης
    30/01/2023 18:20

    Πρωτοβουλία για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Στέλιος Αγγελούδης

    Στην ανακοίνωση πρωτοβουλίας μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που ενδιαφέρεται για τη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως να διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων αναφέρθηκε ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης. 

    Μιλώντας στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και τους δημοσιογράφους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Διαμαντίδη αν και δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα. 

    "Τις λύσεις στα προβλήματα τις δίνουν οι ομάδες και η δουλειά" σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΘ Α.Ε. εξηγώντας πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν διάθεση να εργαστούν σκληρά. 

    Ο κ. Αγγελούδης απέφυγε να δηλώσει ότι η πόλη είναι βρώμικη σχολίασε ότι είναι από τις πιο μη καθαρές πόλεις στη χώρα. Εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει η Θεσσαλονίκη πλέον να αντιμετωπίζεται ως ένας μητροπολιτικός δήμος στην πράξη και απέφυγε να αξιολογήσει το έργο της διοίκησης Ζέρβα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν αντιμετωπίστηκαν και δεν λύθηκαν τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

    "Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη" τόνισε ερωτηθείς εάν θα επιδιώξει υποστήριξη από κάποιο κόμμα. 

    Είπε ότι πριν λάβει τις οριστικές του αποφάσεις ζήτησε την άποψη αρκετών (μεταξύ αυτών και του Βαγγέλη Βενιζέλου), ενώ σχολίασε ότι το έργο του Γιάννη Μπουτάρη, που τον αποκάλεσε φίλο του, έχει θετικό πρόσημο. 

    "Δημιουργούμε μια μεγάλη ομάδα, ικανή να σταθεί απέναντι στις προκλήσεις της πόλης μας με όραμα, σχέδιο, αλλά πάνω απ’ όλα με πράξεις. Θα μιλήσω με όλες και όλους για να δημιουργηθεί ένα πλατύ και ευρύ σχήμα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν επιθυμώ και δεν επιδιώκω πολιτική υποστήριξη. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να έχει χρώμα. Η δύναμη και η έμπνευσή μας πηγάζει από τους πολίτες της πόλης μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μπορεί να κάνει πάρα πολλά. Αρκεί να συγκεντρώνει δίπλα του, ό,τι πιο δυναμικό υπάρχει. Με έμφαση στην καθημερινότητα κάθε γειτονιάς, γιατί εκεί βρίσκονται τα μεγάλα προβλήματα. Και όπου υπάρχει θέληση, υπάρχουν και λύσεις" σχολίασε μεταξύ άλλων.