Λόγια του Βαρδάρη

  • Πρωινός «γαλάζιος» καφές υπό τη... σκιά Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη
    12/09/2020 13:36

    Πρωινός «γαλάζιος» καφές υπό τη... σκιά Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

    Η 85η ΔΕΘ μπορεί να ματαιώθηκε και να την αντικατέστησε το Thessaloniki Helexpo Forum, ωστόσο κάποιες καθιερωμένες συνήθειες δεν αλλάζουν.

    Βουλευτές της Θεσσαλονίκης και στελέχη της ΝΔ που βρίσκονται στην πόλη από χθες, μαζεύτηκαν σε κεντρικό καφέ της Θεσσαλονίκης και έστησαν «πηγαδάκια» λίγες ώρες πριν την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Υπό άλλες συνθήκες, νωρίτερα θα είχαν ακολουθήσει τον πρωθυπουργό στην βόλτα του στα περίπτερα στη ΔΕΘ και έπειτα θα τον ανέμεναν και τον ίδιο σε καφετέρια στην Αριστοτέλους. 

    Ωστόσο, αυτή τη φορά χωρίς να περάσουν οι περισσότεροι το πρωί από τα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo, όπου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσαν κατευθείαν ραντεβού για το καθιερωμένο καφέ του Σαββάτου. 

    Ανάμεσα σε άλλους, είδαμε τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καραόγλου, τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, τον γραμματέα της ΝΔ, Γιώργο Στεργίου, τον γραμματέα Ελλήνων Εξωτερικού της ΝΔ, Νίκο Θεοδωρόπουλο, τον αναπληρωτή πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, Γιάννη Παπαγεωργίου, τον Θανάση Νέζη και άλλου.

    Κάποιοι ανάμεναν τον πρωθυπουργό να περάσει από την Αριστοτέλους, όμως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο...

    Δείτε φωτογραφίες:

    vouleutes-kafes-nd-aristotelous2.jpg
    vouleutes-kafes-nd-aristotelous.jpg
    vouleutes-kafes-nd-aristotelous3.jpg