Λόγια του Βαρδάρη

 • Πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης ορίστηκε διευθυντής του νέου κόμματος Λοβέρδου
  23/04/2024 16:22

  Πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης ορίστηκε διευθυντής του νέου κόμματος Λοβέρδου

  Πλήρης επιβεβαίωση της "Μακεδονία της Κυριακής" που το είχε γράψει εδώ και καιρό πως ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αρβανιτίδης από τη Β' Περιφέρεια όχι μόνο έχει απομακρυνθεί πολιτικά από τη Χαριλάου Τρικούπη αλλά βοηθά αυτή την εποχή άλλο κόμμα. 

  Ο κ. Αρβανιτίδης ανακοινώθηκε ως διευθυντής του κόμματος "Δημοκράτες" του Ανδρέα Λοβέρδου. 

  Σύμφωνα με ανακοίνωση "Μετά από πρόταση του Προέδρου των Δημοκρατών Ανδρέα Λοβέρδου και τη ομόφωνα σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συμβουλίου ο πρ.Βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης ορίζεται διευθυντής του κόμματος.

  Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ήταν Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-Κίνηµα Αλλαγής. Κατάγεται από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης και είναι παντρεµένος µε την οικονοµολόγο Καλλιόπη Αραµπατζή, µε την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Μαρία και τη Σταυρούλα. Είναι πτυχιούχος του Τµήµατος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονοµικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστηµιακών σπουδών του, εργάστηκε στον ιδιωτικό τοµέα ως Στέλεχος και Σύµβουλος Επιχειρήσεων. Εκλέχθηκε Δήµαρχος Σίνδου (1995-1998) και Δήµαρχος Εχεδώρου (2003-2007 και 2007-2009, οπότε και παραιτήθηκε προκειµένου να συµµετάσχει στις Βουλευτικές εκλογές)".

  19.JPG