Λόγια του Βαρδάρη

  • Πού έπεσε το φλουρί στην πίτα της ΝΔ…
    26/01/2024 10:22

    Πού έπεσε το φλουρί στην πίτα της ΝΔ…

    Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ πραγματοποιήθηκε χτες στην Πειραιώς, παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής Μαρίας Συρεγγέλα, του Γενικού Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Σμυρλή, του Γραμματέα Οργανωτικού και αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Στέλιου Κονταδάκη, του αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Χριστόφορου Μπουτσικάκη, των μελών του Διαγραμματειακού και του Διατομεακού και των εργαζομένων του κόμματος.
    pita-nd2.jpg

    Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη εορταστική με τις ευχές να δίνουν και να παίρνουν, αλλά υπήρχε και μία εγρήγορση λόγω των επερχόμενων ευρωεκλογών. Σχετική και η φράση του κ. Μπρατάκου ότι «στις ευρωεκλογές που έρχονται πρέπει να βάλουμε και πάλι τα δυνατά μας. Και θέλει για ακόμη μια φορά δουλειά από όλους, από τα στελέχη, τους γραμματείς και τους βουλευτές μας, για να έχουμε καλά αποτελέσματα και στις ευρωεκλογές.

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απουσίασε
    , καθώς όπως φαίνεται η γρίπη που κληρονόμησε στο Νταβός τον ταλαιπωρεί ακόμη, αλλά ήταν ο τυχερός της εκδήλωσης. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του. Με τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη να δηλώνει: «τυχερό το γραφείο του προέδρου, τυχεροί και οι Έλληνες που τον έχουν πρωθυπουργό».