Λόγια του Βαρδάρη

  • Πως σχολιάζει ο Ζέρβας τις υποψηφιότητες στο δήμο Θεσσαλονίκης;
    09/02/2023 14:39

    Πως σχολιάζει ο Ζέρβας τις υποψηφιότητες στο δήμο Θεσσαλονίκης;

    Τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα για τον δήμο Θεσσαλονίκης σχολίασε... εμμέσως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης. 

    Συγκεκριμένα, ο κ. Ζέρβας μίλησε στην εκπομπή "Άναψε Φλας" στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 fm και μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο έργο της διοίκησής του, σημείωσε: 

    "Φτάνει με τις παρέες που έχουν ιδέες. Φτάνει με όλους αυτούς που έρχονται από το παρελθόν, από το παρόν, από το μέλλον λέγοντας ότι εμείς ξέρουμε τι πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι επιτέλους να γίνονται πράγματα κι αυτά τα πράγματα να τρέχουν. Η Θεσσαλονίκη βελτιώνεται σε πολλούς τομείς, έχει αλλάξει επίπεδο και βελτιώνεται κάθε μέρα κι αυτό συμβαίνει γιατί υλοποιούνται κάποια πλάνα, έργα, υποδομές, γίνονται επενδύσεις. Και σε αυτό συνετέλεσα κι εγώ. Εδώ είμαστε λοιπόν όχι για να συζητήσουμε, όχι για να υποσχεθούμε, αλλά για να δεσμευτούμε για όλα αυτά τα έργα: μικρά και μεγάλα που είναι σε εξέλιξη. Ότι θα υλοποιηθούν» δήλωσε ο κ. Ζέρβας. Και συμπλήρωσε: «Καμιά φορά νομίζω ότι βλέπω deja vu με το 2019. Στις επόμενες εκλογές το διακύβευμα είναι πως θα υλοποιηθούν τα έργα και όχι οι ιδέες» τόνισε ο ίδιος στη συνέντευξή του.