ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτιστική Ατζέντα Τριημέρου

Θέατρο, μουσική, σινεμά περιλαμβάνουν οι προτάσεις του makthes.gr

 16/08/2019 10:00

Πολιτιστική Ατζέντα Τριημέρου

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καντόγλου

Θέατρο

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στο Αμφιθεάτρου Σίβηρης

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στo πλαίσιo της καλοκαιρινής του περιοδείας την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 θα ανέβει στη σκηνή του Αμφιθεάτρου Σίβηρης στη Χαλκιδική σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Από τα πιο ερωτικά έργα του Ουίλιαμ Σέξπιρ που χρησιμοποιεί με περίσσια τέχνη την κωμωδία, μιλώντας σοβαρά χωρίς να είναι σοβαρό, σκορπάει άφθονο γέλιο μέσα από σκοτεινές και βίαιες βάσεις. Ο έρωτας, οδηγός και αρχηγός, προκαλεί, πολιορκεί, μηχανεύεται, αλλάζει, κατευθύνει και ανατρέπει τα πάντα με τη δύναμή του την ανεξέλεγκτη. Τροφή για σκέψη, για ψυχαγωγία και για διασκέδαση όπως μόνο ο Shakespeare ξέρει να αποδίδει με τα έργα του. Το εξαιρετικά δημοφιλές έργο σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας σε μια παράσταση που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα παρουσιαστεί σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα. Αμφιθέατρο Σίβηρης (Σίβηρη, Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλέφωνο επικοινωνίας 2374023997) Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:00

oneiro-therinhs-nyxtas.jpg

Παιδικό Θέατρο

Η παιδική παράσταση «Pink Fong Baby Shark Live Musical» στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανίων

Η πασίγνωστη θεατρική παράσταση του εξωτερικού «Pink Fong Baby Shark Live Musical» έρχεται στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 με τα αυθεντικά αγγλικά τραγούδια και φυσικά το αγαπημένο τραγούδι «Pinkfong’s Baby Shark» που έχει πάνω από 2,8 δισεκατομμύρια views στο You Tube. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και εκτός από ψυχαγωγία προσφέρει και μια εκπαιδευτική διασκεδαστική διαδικασία μάθησης. Ένα Μουσικοκινητικό Υπερθέαμα με Φαντασμαγορικά Κοστούμια, Πολύχρωμα Σκηνικά και υπερσύγχρονο Video Wall.

Η ιστορία:

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια… Ο Baby Shark έχει χαθεί…

Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών (Διόδωρου και Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Μουδανιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 23733 50107)

Σάββατο 17 Αυγούστου στις 21:00

Κινηματογράφος

Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος (The Kitchen)

Το 1978, όταν το FBI στέλνει στη φυλακή τους συζύγους τους, τρεις νοικοκυρές που κατοικούν στη διαβόητη συνοικία Hell’s Kitchen του Μανχάταν, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της ντόπιας μαφίας.

the-kitchen.png

Όταν Λείπει η Μαμά (10 giorni senza mamma / When Mom Is Away)

Ο Κάρλο και η Τζούλια είναι παντρεμένοι και έχουν τρία παιδιά. Ο Κάρλο είναι εντελώς απορροφημένος από τη δουλειά του και έτσι λείπει συνεχώς από το σπίτι, ενώ η Τζούλια έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά. Κουρασμένη από την καθημερινότητα, η Τζούλια αποφασίζει να κάνει δώρο στον εαυτό της 10 μέρες διακοπές χωρίς την οικογένεια. Ο Κάρλο θα πρέπει τώρα να αναλάβει τον ρόλο της και αυτό δεν είναι εύκολο… Όταν η μητέρα επιστρέψει, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Καβγάδες, καταστροφές και πολλά ευτράπελα συνθέτουν μια ξεκαρδιστική καλοκαιρινή κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Τα παράπονά σας στον έφορο (Jusqu’ici tout va bien / New Biz in the Hood)

Ο Φρεντ είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που έχει μπλέξει άσχημα. Μόλις έκλεισε το σπουδαιότερο συμβόλαιο της καριέρας του αλλά οι ελεγκτές της εφορίας απειλούν να του κλείσουν την εταιρία εξαιτίας μίας φορολογικής απάτης… ενώ η λύση του προβλήματος είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα! Ο Φρεντ και οι «rendy» συνεργάτες του, πρέπει να μετακομίσουν την επιχείρηση σε μία οικονομικά υποβαθμισμένη ζώνη έξω από το Παρίσι. Και μόνο η σκέψη να πάνε σε ένα τέτοιο μέρος τους τρομοκρατεί.

Έκπτωτος (The Realm)

Ο Μανουέλ είναι ένας δημοφιλής πολιτικός στην περιοχή του: έχει μια καλή θέση στην κοινωνία, έχει μια αγαπητή οικογένεια, φίλους και είναι χαρισματικός. Είναι επίσης ένας διεφθαρμένος πολιτικός που κάνει κατάχρηση δημοσίων κονδυλίων εδώ και πολλά χρόνια. Έπειτα από μια απόπειρά του να καλύψει έναν συνάδελφό του, ο ίδιος θα μείνει εκτεθειμένος. Προς έκπληξή του, το κόμμα του θα του φορτώσει όλο το βάρος του σκανδάλου. Αλλά δεν θα τα παρατήσει. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να παραμείνει στην εξουσία;

Χαλαρώστε Κύριε Αλέν! (Un Homme Pressé / A Man In A Hurry)

O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.

Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση (Escape Plan: The Extractors)

Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Σεν, έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό του

Η Κούκλα του Σατανά (Child’s Play)

Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2 (Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?)

Μετά τους τέσσερις γάμους που κλυδώνισαν την οικογένειά τους, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του (Spider-Man: Far from Home)

O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπέρ-ήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Νεντ, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Toy Story 4

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Μουσική

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Sani Festival

Η εκρηκτική Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο πλαίσιο του Sani Festival θα εμφανιστεί για ένα βράδυ, το Σάββατο 17 Αυγούστου στον Πύργο στον Λόφο του Σάνη, γεμίζοντας με την ενέργεια και την εκρηκτική της διάθεση τη σκηνή, αποδεικνύοντας ότι επάξια μένει στην κορυφή του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, αφού η πρώτη της συναυλιακή εμφάνιση έγινε το 1975 και από τότε, συνεχίζει με την ίδια ορμή και τον ίδιο παλμό σε κάθε της εμφάνιση.

Μαζί της θα ανέβει στη σκηνή ο Νίκος Πορτοκάλογλου για να τη συντροφεύσει με μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του σε μια μουσική συνάντηση που περιμέναμε όλοι από καιρό. Για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, αφού είναι αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Η δυναμική παρουσία της έχει γεμίσει τη σκηνή του Sani Festival και στο παρελθόν, με εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια και αυθορμητισμό . Πύργος Σάνι, Ξενοδοχείο Sani Resort (Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλέφωνο επικοινωνίας 2374 099503) Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 21:30

Party-Live Events

Palov - Early Sundays at RoofTop

Οι Κυριακές στη πόλη αποκτούν άλλο ρυθμό. ‘’Early Sundays’’ στο #RoofTop (Ταράτσα) του WonderWall Cafe Bar κάθε Κυριακή. Δροσιστικά cocktails, μεθυστικά ηλιοβασιλέματα και καλοκαιρινές μελωδίες. Τη Κυριακή 18/08, από τις 19:00 και μετά ο Palov ανεβαίνει στο #RoofTop (Ταράτσα) και αναλαμβάνει να μας δροσίσει με τις μουσικές του. Ο Palov ασχολείται ενεργά με το DJing εδώ και πολλά χρόνια! Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες venues και festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό. To 2007, μαζί με τον Blend Mishkin, δημιούργησε το μουσικό project Palov and Mishkin. Στο Wonderwall café-bar ( Αιγύπτου 18, τηλέφωνο επικοινωνίας 694 228 8346)

palov.jpg

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καντόγλου

Θέατρο

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στο Αμφιθεάτρου Σίβηρης

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στo πλαίσιo της καλοκαιρινής του περιοδείας την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 θα ανέβει στη σκηνή του Αμφιθεάτρου Σίβηρης στη Χαλκιδική σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Από τα πιο ερωτικά έργα του Ουίλιαμ Σέξπιρ που χρησιμοποιεί με περίσσια τέχνη την κωμωδία, μιλώντας σοβαρά χωρίς να είναι σοβαρό, σκορπάει άφθονο γέλιο μέσα από σκοτεινές και βίαιες βάσεις. Ο έρωτας, οδηγός και αρχηγός, προκαλεί, πολιορκεί, μηχανεύεται, αλλάζει, κατευθύνει και ανατρέπει τα πάντα με τη δύναμή του την ανεξέλεγκτη. Τροφή για σκέψη, για ψυχαγωγία και για διασκέδαση όπως μόνο ο Shakespeare ξέρει να αποδίδει με τα έργα του. Το εξαιρετικά δημοφιλές έργο σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας σε μια παράσταση που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα παρουσιαστεί σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα. Αμφιθέατρο Σίβηρης (Σίβηρη, Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλέφωνο επικοινωνίας 2374023997) Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:00

oneiro-therinhs-nyxtas.jpg

Παιδικό Θέατρο

Η παιδική παράσταση «Pink Fong Baby Shark Live Musical» στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανίων

Η πασίγνωστη θεατρική παράσταση του εξωτερικού «Pink Fong Baby Shark Live Musical» έρχεται στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 με τα αυθεντικά αγγλικά τραγούδια και φυσικά το αγαπημένο τραγούδι «Pinkfong’s Baby Shark» που έχει πάνω από 2,8 δισεκατομμύρια views στο You Tube. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και εκτός από ψυχαγωγία προσφέρει και μια εκπαιδευτική διασκεδαστική διαδικασία μάθησης. Ένα Μουσικοκινητικό Υπερθέαμα με Φαντασμαγορικά Κοστούμια, Πολύχρωμα Σκηνικά και υπερσύγχρονο Video Wall.

Η ιστορία:

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια… Ο Baby Shark έχει χαθεί…

Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών (Διόδωρου και Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Μουδανιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 23733 50107)

Σάββατο 17 Αυγούστου στις 21:00

Κινηματογράφος

Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος (The Kitchen)

Το 1978, όταν το FBI στέλνει στη φυλακή τους συζύγους τους, τρεις νοικοκυρές που κατοικούν στη διαβόητη συνοικία Hell’s Kitchen του Μανχάταν, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της ντόπιας μαφίας.

the-kitchen.png

Όταν Λείπει η Μαμά (10 giorni senza mamma / When Mom Is Away)

Ο Κάρλο και η Τζούλια είναι παντρεμένοι και έχουν τρία παιδιά. Ο Κάρλο είναι εντελώς απορροφημένος από τη δουλειά του και έτσι λείπει συνεχώς από το σπίτι, ενώ η Τζούλια έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά. Κουρασμένη από την καθημερινότητα, η Τζούλια αποφασίζει να κάνει δώρο στον εαυτό της 10 μέρες διακοπές χωρίς την οικογένεια. Ο Κάρλο θα πρέπει τώρα να αναλάβει τον ρόλο της και αυτό δεν είναι εύκολο… Όταν η μητέρα επιστρέψει, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Καβγάδες, καταστροφές και πολλά ευτράπελα συνθέτουν μια ξεκαρδιστική καλοκαιρινή κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Τα παράπονά σας στον έφορο (Jusqu’ici tout va bien / New Biz in the Hood)

Ο Φρεντ είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που έχει μπλέξει άσχημα. Μόλις έκλεισε το σπουδαιότερο συμβόλαιο της καριέρας του αλλά οι ελεγκτές της εφορίας απειλούν να του κλείσουν την εταιρία εξαιτίας μίας φορολογικής απάτης… ενώ η λύση του προβλήματος είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα! Ο Φρεντ και οι «rendy» συνεργάτες του, πρέπει να μετακομίσουν την επιχείρηση σε μία οικονομικά υποβαθμισμένη ζώνη έξω από το Παρίσι. Και μόνο η σκέψη να πάνε σε ένα τέτοιο μέρος τους τρομοκρατεί.

Έκπτωτος (The Realm)

Ο Μανουέλ είναι ένας δημοφιλής πολιτικός στην περιοχή του: έχει μια καλή θέση στην κοινωνία, έχει μια αγαπητή οικογένεια, φίλους και είναι χαρισματικός. Είναι επίσης ένας διεφθαρμένος πολιτικός που κάνει κατάχρηση δημοσίων κονδυλίων εδώ και πολλά χρόνια. Έπειτα από μια απόπειρά του να καλύψει έναν συνάδελφό του, ο ίδιος θα μείνει εκτεθειμένος. Προς έκπληξή του, το κόμμα του θα του φορτώσει όλο το βάρος του σκανδάλου. Αλλά δεν θα τα παρατήσει. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να παραμείνει στην εξουσία;

Χαλαρώστε Κύριε Αλέν! (Un Homme Pressé / A Man In A Hurry)

O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.

Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση (Escape Plan: The Extractors)

Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Σεν, έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό του

Η Κούκλα του Σατανά (Child’s Play)

Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2 (Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?)

Μετά τους τέσσερις γάμους που κλυδώνισαν την οικογένειά τους, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του (Spider-Man: Far from Home)

O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπέρ-ήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Νεντ, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Toy Story 4

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Μουσική

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Sani Festival

Η εκρηκτική Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο πλαίσιο του Sani Festival θα εμφανιστεί για ένα βράδυ, το Σάββατο 17 Αυγούστου στον Πύργο στον Λόφο του Σάνη, γεμίζοντας με την ενέργεια και την εκρηκτική της διάθεση τη σκηνή, αποδεικνύοντας ότι επάξια μένει στην κορυφή του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, αφού η πρώτη της συναυλιακή εμφάνιση έγινε το 1975 και από τότε, συνεχίζει με την ίδια ορμή και τον ίδιο παλμό σε κάθε της εμφάνιση.

Μαζί της θα ανέβει στη σκηνή ο Νίκος Πορτοκάλογλου για να τη συντροφεύσει με μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του σε μια μουσική συνάντηση που περιμέναμε όλοι από καιρό. Για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, αφού είναι αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Η δυναμική παρουσία της έχει γεμίσει τη σκηνή του Sani Festival και στο παρελθόν, με εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια και αυθορμητισμό . Πύργος Σάνι, Ξενοδοχείο Sani Resort (Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλέφωνο επικοινωνίας 2374 099503) Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 21:30

Party-Live Events

Palov - Early Sundays at RoofTop

Οι Κυριακές στη πόλη αποκτούν άλλο ρυθμό. ‘’Early Sundays’’ στο #RoofTop (Ταράτσα) του WonderWall Cafe Bar κάθε Κυριακή. Δροσιστικά cocktails, μεθυστικά ηλιοβασιλέματα και καλοκαιρινές μελωδίες. Τη Κυριακή 18/08, από τις 19:00 και μετά ο Palov ανεβαίνει στο #RoofTop (Ταράτσα) και αναλαμβάνει να μας δροσίσει με τις μουσικές του. Ο Palov ασχολείται ενεργά με το DJing εδώ και πολλά χρόνια! Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες venues και festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό. To 2007, μαζί με τον Blend Mishkin, δημιούργησε το μουσικό project Palov and Mishkin. Στο Wonderwall café-bar ( Αιγύπτου 18, τηλέφωνο επικοινωνίας 694 228 8346)

palov.jpg

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία