Λόγια του Βαρδάρη

  • Ποιοι παραβρέθηκαν στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή
    01/06/2022 22:23

    Ποιοι παραβρέθηκαν στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή

    Kόσμος και κοσμάκης στη σημερινή εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής. Το «παρών» έδωσαν πάνω από 70 βουλευτές της ΝΔ, καθώς και αρκετοί υπουργοί.

    Ανάμεσα τους οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστας Καραμανλή, ΕΘνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, και Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

    Ακόμη ήταν εκεί ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία διατηρεί δεσμούς με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

    Επίσης ήταν εκεί πολλοί Θεσσαλονικείς. Ανάμεσά τους οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Ελενα Ράπτη, Δημήτρης Κούβελας, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, καθώς και οι παλιοί πολιτικοί φίλοι του Κώστα Καραμανλή από τον Βορρά Βάκης Φραντζής, Ανδρέας Λεούδης, Γιάννης Τσάρας και Γιώργος Φράστανλης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Αντώνης Γυφτόπουλος.

    karamanlis.png