Λόγια του Βαρδάρη

  • "Πετάει" ο Χρυσοχοΐδης στον Δυτικό τομέα
    04/06/2022 14:41

    "Πετάει" ο Χρυσοχοΐδης στον Δυτικό τομέα

    Οι δημοσκοπήσεις καλά κρατούν το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Μάλιστα πολλές έρευνες μετρούν και τη δυναμικότητα των βουλευτών, αλλά και των νέων υποψηφίων ενόψει της μάχης του σταυρού. Και επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες εξ Αθηνών δείχνουν ήδη κάποια μεγάλα φαβορί.

    Στο Βόρειο τομέα για παράδειγμα φαίνεται ότι ο Κωστής Χατζηδάκης έχει ξεφύγει και ότι αυτή τη στιγμή καπαρώνει -όπως και το 2019- την πρώτη θέση. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Δένδια στον Νότιο τομέα, όπου ο υπουργός Εξωτερικών ήταν πρώτος το 2019. Το ενδιαφέρον πάντως έρχεται από αλλού και δη από τον Δυτικό τομέα, όπου εκεί ως γνωστόν θα είναι υποψήφιος (για πρώτη φορά και για πρώτη φορά με τη ΝΔ) ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    Για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, λοιπόν, με καταγωγή από τη Βέροια, τα νούμερα των ερευνών είναι πολύ καλά και δείχνουν ότι πάει για πρωτιά. Εχοντας καταφέρει δύο πράγματα: και να μπετονάρει τον σκληρό πυρήνα της ΝΔ με τη στρατηγική «νόμος και τάξης» που υλοποίησε όσο ήταν υπουργός αλλά και κερδίσει τα κεντρώα κομμάτια των ψηφοφόρων που επιλέγουν Κυριάκο Μητσοτάκη.