Λόγια του Βαρδάρη

  • Περασμένα ξεχασμένα
    18/11/2022 16:38

    Περασμένα ξεχασμένα

    Μετά από το πρωτοφανές επεισόδιο με τον υπουργό Τουρισμού να καταφέρεται με έντονο (και καθόλου ευγενικό) τρόπο κατά των ξενοδόχων, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας στο πλαίσιο της ΔΕΘ, φαίνεται πώς επήλθε ηρεμία στις σχέσεις τους. Στη σημερινή γενική συνέλευση της ΠΟΞ ο υπουργός φωτογραφήθηκε περιχαρής με τον πρόεδρο των ξενοδόχων, ενώ και οι δύο έκαναν έμμεσες και χιουμοριστικές αναφορές στο περιστατικό, σε μια προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους τα παλιά.

    Προφανώς δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις ενώ στη βελτίωση του κλίματος συνετέλεσε και η εξαιρετική πορεία του ελληνικού τουρισμού που συνεχίστηκε και το φθινόπωρο.

    Ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ότι δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν με τους συναδέλφους και με το υπουργείο, αλλά «δεν κρατάμε τίποτα και βλέπουμε μπροστά». Από την πλευρά του ο κ. Κικίλιας είπε για τον πρόεδρο της ΠΟΞ ότι «δεν είναι εύκολο παιδί, αλλά είναι ειλικρινής και γνήσιος» και αναγνώρισε το «ταμπεραμέντο» του, λέγοντας εξάλλου ότι το ταμπεραμέντο είναι στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας και κατ’ επέκταση του τουριστικού μας προϊόντος.

    Κολακευτικά λόγια για τον κ. Τάσιο επεφύλασσε και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος. Αναγνώρισε τον αγώνα που έχει κάνει για τον κλάδο των ξενοδόχων και πρόσθεσε ότι θα είναι κέρδος για τον ελληνικό τουρισμό αν εκλεγεί. Ο κ. Τάσιος δεν έχει κρύψει τη φιλοδοξία του να κατέλθει στις προσεχείς εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Χαλκιδική, αντιθέτως, παρότι δεν εξελέγη στις προηγούμενες εκλογές συνέχισε να «οργώνει» την περιοχή όλα αυτά τα χρόνια, και το τελευταίο διάστημα κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία του.