Λόγια του Βαρδάρη

  • ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης: Η ικανοποίηση, η αποχώρηση και η προσθήκη στο ψηφοδέλτιο
    24/05/2023 16:22

    ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης: Η ικανοποίηση, η αποχώρηση και η προσθήκη στο ψηφοδέλτιο

    Τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής έχουν μπει στο... μικροσκόπιο των κομματικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα, από την μια για την αποτίμηση τους από την άλλη για την οργάνωση της στρατηγικής που θα ακολουθήσουν ενόψει των επόμενων εκλογών.

    Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης συνεδρίασε χθες Τρίτη στα γραφεία του κόμματος στην Ολυμπίου Διαμαντή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ικανοποίηση για την απόδοση του κόμματος καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση ποσοστού, όπως λένε, που καταγράφηκε σε μεγάλο αστικό κέντρο.

    Στόχος της «πράσινης» οργάνωσης ενόψει των επόμενων εκλογών είναι η αύξηση των ποσοστών και η άνοδος στην τρίτη θέση από τέταρτη που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ ήρθε τέταρτο πίσω από την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έγινε γνωστό ότι υποψήφια βουλευτής των εκλογών της 21ης Μαΐου δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών. Η ίδια μάλιστα, με αναρτήσεις της στο facebook αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για οριστική απόφαση. Ήδη πάντως έχουν γίνει συζητήσεις και αναμένεται στην λίστα πλέον στην τελευταία τιμητική θέση να προστεθεί το όνομα ενός γνωστού προσώπου της Θεσσαλονίκης. Οι αρχικές συζητήσεις έχουν γίνει και σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.