Λόγια του Βαρδάρη

  • Πανόραμα: “Έκλεψε” τις εντυπώσεις ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός – Έκπληκτος και ο Ν. Χαρδαλιάς
    18/12/2020 12:59

    Πανόραμα: “Έκλεψε” τις εντυπώσεις ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός – Έκπληκτος και ο Ν. Χαρδαλιάς

    Τις εντυπώσεις κατάφερε να “κλέψει” ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο δημαρχείο Πανοράματος του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, καθώς η υψηλή αισθητική του δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το τρενάκι, φωτισμένο από χιλιάδες λαμπιόνια, όπως και το έλατο ξεχωρίζουν στην είσοδο του Δημαρχείου, προκαλώντας το θαυμασμό όλων.

    Ανάμεσα τους και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος προσερχόμενος στο Δημαρχείο στο Πανόραμα για τη σύσκεψη που είχε με το προεδρείο της ΠΕΔΚΜ, έμεινε έκπληκτος από τον όμορφο και ξεχωριστό διάκοσμο. Παρότι οι στιγμές είναι δύσκολες λόγω της πανδημίας και ο ίδιος ιδιαίτερα πιεσμένος, αφού έπρεπε να προλάβει σειρά συσκέψεων με φορείς της πόλης, μόλις έφτασε στο χώρο του Δημαρχείου, στάθηκε να χαζέψει τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, δείχνοντας εντυπωσιασμένος.

    20201217-192013.jpg

    «Είναι πολύ όμορφος και πολύ εντυπωσιακός ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αναρωτιέμαι όμως Ιγνάτιε πως τα κατάφερες, την ώρα που η συγκυρία είναι δύσκολη και εσύ έχεις τόσο μεγάλο όγκο δουλειάς λόγω και της πανδημίας» ρώτησε ο υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς τον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊεζίδη.

    Πάντως ο υφυπουργός δεν είδε μόνο το χώρο του Δημαρχείου, αλλά και μέρος του Πανοράματος, από όπου πέρασε, διαπιστώνοντας ότι είναι εξίσου όμορφα στολισμένο.