Λόγια του Βαρδάρη

  • Πάει ΥΜΑΘ ο Αλέξανδρος;
    02/01/2019 14:46

    Πάει ΥΜΑΘ ο Αλέξανδρος;

    Μέρες μετράει η Κατερίνα Νοτοπούλου στο ΥΜΑΘ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το δήμο Θεσσαλονίκης.

    Παρά το ότι από τους συνυποψηφίους της δεν υπάρχει πίεση να εγκαταλείψει τη θέση της στην κεντρική κυβέρνηση σύντομα, και παρά τη δική της επιθυμία να παραμείνει στο ΥΜΑΘ όσο περισσότερο γίνεται, πληροφορούμαστε ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη αποφασίσει να γίνει η αλλαγή το αργότερο ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

    Όσον αφορά το πρόσωπο το οποίο θα την διαδεχθεί, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. Τον βουλευτή προτείνει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης πιστεύοντας ότι με την τοποθέτηση του ο Τριανταφυλλίδης θα βοηθήσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο την υποψηφιότητα Νοτοπούλου.

    Η εξέλιξη αναμένεται να πυροδοτήσει κύμα αντιδράσεων από τους υπόλοιπους βουλευτές Θεσσαλονίκης οι οποίοι -και δικαίως- θεωρούν ότι η θέση θα του δώσει προβάδισμα στην προσωπική του προεκλογική εκστρατεία.

    Υπενθυμίζεται ότι η αρχική επιλογή ήταν να διαδεχθεί την κ. Νοτοπούλου στο ΥΜΑΘ μη κοινοβουλευτικό πρόσωπο το οποίο θα αφοσιωθεί στη στήριξη της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σε δήμους και περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας και δεν θα φροντίζει για τη δική του.

    Οψόμεθα.