Λόγια του Βαρδάρη

  • Ουπς! Τι έγραψε ο Καμμένος
    11/01/2019 16:55

    Ουπς! Τι έγραψε ο Καμμένος

    «Η μόνη διαφορά μας στη κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

    Τάδε... έγραψε ο Πάνος Καμμένος σε τιτίβισμά του... Έπεσε όμως μόνος του στην παγίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που απαιτεί από τους χρήστες λίγους χαρακτήρες σε κάθε ανάρτηση. Γιατί; Διότι, προφανώς, κι αυτή είναι η καλή πλευρά, για να χωρέσει την άποψή του, έγραψε πως το μόνο που τους χωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το όνομα της Μακεδονίας. Είναι δηλαδή σαν να αποδέχεται, έστω και για ένα τιτίβισμα, το όνομα "Μακεδονία" και μάλιστα σκέτο χωρίς καν γεωγραφικό προσδιορισμό! 

    Τάδε... έπαθε ο Πάνος Καμμένος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη στάση του, τη σχέση του με την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, την παραμονή του στην κυβέρνηση, τα... αδικαιολόγητα αφού η καταστατική αρχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως διατρανώνει ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματος, δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου Μακεδονία.