Λόγια του Βαρδάρη

  • Όταν ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τον Αλέφαντο (βίντεο)
    11/05/2023 11:21

    Όταν ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τον Αλέφαντο (βίντεο)

    Θυμήθηκε τον αείμνηστο Νίκο Αλέφαντο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σύντομο απολογισμό για το χθεσινοβραδινό debate που έκανε αμέσως μετά την αποχώρησή του από το κτίριο της ΕΡΤ.

    «Ντιμπέι ρε» ήταν η ατάκα του πρωθυπουργού με την οποία έκλεισε το μήνυμά του στο TikTok. Σημείωσε δε με νόημα: «Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, που σε έναν βαθμό σάς καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις για τα δικά μου συμπεράσματα. Προσπάθησα να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γίνονταν, γιατί είδα διάφορους αρχηγούς οι οποίοι πετούσαν την μπάλα στην κερκίδα. Και, βέβαια, πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον, όχι τόσο για το παρελθόν.

    Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα. Για αυτά επιχείρησα να μιλήσω στον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου. Καλή ξεκούραση και αύριο πάλι στο δρόμο», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

    Όλα αυτά ντυμένα με στιγμιότυπα από την είσοδό του στο κτίριο της ΕΡΤ και από το μακιγιάζ που του έκαναν, αλλά και από το στούντιο που έγινε το debate.
    @kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis