Λόγια του Βαρδάρη

  • Όταν ο Γιώργος Κούδας συνάντησε τον Κώστα Μακεδόνα
    31/10/2022 12:39

    Όταν ο Γιώργος Κούδας συνάντησε τον Κώστα Μακεδόνα

    Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ο πολιτισμός είναι... διαθεματικός! Και ως τέτοιος χωράει μέσα τα πάντα και κυρίως τον αθλητισμό. Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι καλλιτέχνες που δηλώνουν φανατικοί φίλαθλοι συγκεκριμένων ομάδων και τις υποστηρίζουν, ενώ μεταξύ καλλιτεχνών και αθλητών αναπτύσσονται συχνά δυνατές φιλίες. Μια από αυτές είναι και του Κώστα Μακεδόνα με τον Γιώργο Κούδα που τους συνδέει η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα η σημαντική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε το περασμένο Σάββατο στον γνωστό ερμηνευτή μια από τις πιο όμορφες εκπλήξεις της ζωής του.  
    Στο πλαίσιο των εμφανίσεών του στο Vergina Theatro στη Θεσσαλονίκη τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του κρατώντας δύο μπλούζες – δώρο προς εκείνον. 

    Ο ίδιος ο Κώστας Μακεδόνας ανάρτησε τη φωτογραφία τους στο λογαριασμό του στο instagram με το παρακάτω κείμενο.

    «Η πιο ωραία έκπληξη! Ο αγαπημένος μου Γιώργος Κούδας, ο Θεός των γηπέδων, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ήρθε στο καμαρίνι μου στο Vergina Theatro και μου έφερε υπέροχα δώρα. Γιώργο μου πόσο σ´ ευχαριστώ! Για όσα μας πρόσφερες όλα τα χρόνια που σε θαυμάζαμε απ´ την εξέδρα, για το ήθος σου που είναι παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές και κυρίως για τη συγκίνηση που ένιωσα σήμερα λίγο πριν βγω στη σκηνή».

    Ο Κώστας Μακεδόνας συνεχίζει τιις εμφανίσεις του, παρέα με την Πέννυ Μπαλτατζή κάθε Παρασκευή και Σάββατο.