Λόγια του Βαρδάρη

  • Όταν η Γιάννα και ο δήμαρχος συνάντησαν αστέρες του Χόλυγουντ
    20/06/2021 22:06

    Όταν η Γιάννα και ο δήμαρχος συνάντησαν αστέρες του Χόλυγουντ

    Τετ –α- τετ με τους διάσημους ηθοποιούς του Χόλυγουντ Κέρτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν είχε σήμερα στη Σκιάθο η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία επισκέφθηκε το νησί με αφορμή τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Η πρώτη σημαία» που φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και εντάσσεται στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

    Οι δύο αστέρες του σινεμά περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο νησί, όπου διαθέτουν εξοχική κατοικία, ενώ παρέστησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσα ο δήμος Σκιάθου για την "πρώτη σημαία".

    Με τους ηθοποιούς συναντήθηκε και συνομίλησε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, που επισκέφθηκε το νησί με αφορμή τα εγκαίνια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης με τα νησιά των Σποράδων.

    Ο δήμαρχος χάρηκε ιδιαίτερα για αυτή τη συνάντηση ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να προσκαλέσει τους δύο ηθοποιούς στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη… μύρισε Χόλυγουντ, λόγω της ταινίας που θα γυριστεί στην πόλη με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.