Λόγια του Βαρδάρη

  • Online συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας διάρκειας... τριών ωρών (Φωτ.)
    13/04/2020 15:49

    Online συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας διάρκειας... τριών ωρών (Φωτ.)

    Στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία προχωρά το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο αποφάσισε να πραγματοποιήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας online. 

    Η Φώφη Γεννηματά άλλωστε υπήρξε από τις πρώτες πολιτικούς που "υιοθέτησε" το "μένουμε σπίτι" και όλο το τελευταίο διάστημα της πανδημίας του κορονοϊού παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις από το γραφείο του σπιτιού της. 

    Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Δημήτρη Μάντζο που "ανέβασε" την σχετική πρόκειται για την πρώτη τηλε-συνεδρίαση της ΚΟ. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr στην συνεδρίαση της ΚΟ συμμετείχαν και οι 22 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. Η συνεδρίαση κράτησε περίπου τρεις ολόκληρες ώρες, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα που άπτονται της αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης αλλά και της αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορονοϊού στην Υγεία, την Κοινωνία και την Οικονομία. 

    Η συνεδρίαση έγινε σε καλό κλίμα, με το κομμάτι του τουρισμού να απασχολεί αρκετά τους "πράσινους" βουλευτές". 

    "Θέλουμε και παλεύουμε μέσα στην κρίση να μείνει η όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία. Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή. Έχουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας το ΕΣΥ, τους εργαζόμενους σε αυτό και όσους είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Διεκδικούμε να μην εγκαταλειφθεί κανένας άνθρωπος χωρίς τα στοιχειώδη, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστεροι και οι άνεργοι. Στηρίζουμε με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους, τους επιστήμονες, τους αγρότες για να μην καταρρεύσει η παραγωγική βάση. Διεκδικούμε το δικαίωμα στην Ελπίδα. Παλεύουμε για το σήμερα, προετοιμαζόμαστε για το αύριο" δήλωσε μετά την συνεδρίαση η κ. Γεννηματά. 

    unnamed.png