Λόγια του Βαρδάρη

  • Ομορφιά και προκλήσεις βρήκε ο Λιβάνιος στη Δυτική Μακεδονία
    27/02/2024 17:40

    Ομορφιά και προκλήσεις βρήκε ο Λιβάνιος στη Δυτική Μακεδονία

    Περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος όπου αντίκρυσε, όπως λέει ο ίδιος, ομορφιά και προκλήσεις.
    Ο κ. Λιβάνιος έκανε απολογισμό του ταξιδιού του με ανάρτηση στο Facebook.
    Ο αναπληρωτής υπουργός έγραψε ότι συζήτησε, τόσο με τους αιρετούς όσο και με τα στελέχη των τοπικών αρχών, τρόπους για να διευκολύνουν τον τόπο και τους ανθρώπους του γιανα προχωρήσουν σε ένα νέο, δίκαιο και ισορροπημένο παραγωγικό μοντέλο.


    Όπως τόνισε, η άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Πισοδέρι, το σύνθετο έργο της συνοριακής διάβασης στον Λαιμό Πρεσπών, είναι βασικές παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας για τη μετακίνηση των κατοίκων, αλλά και την προσέλκυση νέων επισκεπτών.

    Προϋπόθεση για την ταχεία υλοποίηση των αναγκαίων έργων είναι η επίσπευση της στελέχωσης των αυτοδιοικητικών υπηρεσιών και η προσέλκυση νέου ανθρώπινου δυναμικού, που παραμένει ένα κρίσιμο ανοιχτό στοίχημα, πρόσθεσε ο κ. Λιβάνιος.

    «Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη, με τον οποίο, ως Υπουργείο Εσωτερικών, έχουμε πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, τους αντιπεριφερειάρχες, τα στελέχη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΑΝ.ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Σεραφείμ Λιάπη, καθώς και τους δημάρχους της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, με τους οποίους κάθε συζήτηση, μας πάει ένα βήμα μπροστά, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν» κατέληξε.