Λόγια του Βαρδάρη

  • Ομιλητές στην ίδια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη Παυλόπουλος και Καραμανλής
    20/09/2019 14:56

    Ομιλητές στην ίδια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη Παυλόπουλος και Καραμανλής

    Υπ’ ατμόν βρίσκονται στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών για την μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2019 στο χώρο του θεάτρου του ΚΘΒΕ με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή.

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 ετών από την ίδρυση της ΕΜΣ και αναμένεται να γίνει... talk of the town μιας και ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο θα παραστεί αλλά θα πραγματοποιήσει και ομιλία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr τις σχετικές επαφές πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΜΣ, Βασίλειος Πάππας ο οποίος μάλιστα συναντήθηκε με τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό.

    Το περιεχόμενο της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή παραμένει άγνωστο ακόμα, καθώς ούτε οι διοργανωτές γνωρίζουν εάν θα επικεντρωθεί σε εθνικά ζητήματα (Τουρκία, συμφωνία των Πρεσπών), τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης ή θα μιλήσει αποκλειστικά για το έργο και τις δράσεις της ΕΜΣ.

    Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το makthes.gr στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα δοθεί το «Χρυσό Μετάλλιο» της Εταιρείας. Στην συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει κι εκείνος δική του ομιλία.

    «Δεν έχει ξαναγίνει στην ίδια εκδήλωση να μιλούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καιένας πρώην πρωθυπουργός» ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος της ΕΜΣ.

    Β. Στολ.