Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι Θεσσαλονικείς στο κάλεσμα του Χατζηδάκη
    28/04/2023 08:14

    Οι Θεσσαλονικείς στο κάλεσμα του Χατζηδάκη

    Δέκα πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, αλλά και εκατοντάδες ΟΝΝΕΔίτες όλων των εποχών βρέθηκαν προχθές σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας στην μεγάλη προεκλογική εκδήλωση του Κωστής Χατζηδάκη.

    Ο υποψήφιος στο νότιο τομέα της Β’ Αθήνας, ΟΝΝΕΔίτης και ο ίδιος, κατάφερε να ενώσει όλες τις τάσεις της ΝΔ, από τη λαϊκή δεξιά μέχρι και τη φιλελεύθερη πτέρυγα της ΝΔ, καθώς μεταξύ των άλλων, στο κάλεσμά του ήταν παρόντες:

    -Οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ: Δημήτρης Τσιγκούνης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Γιώργος Βουλγαράκης, Γιάννης Κουλιζάκος, Πάνος Σιδέρης, Δημήτρης Μαραβέλιας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Σάκη Ιωαννίδης και Κώστας Δέρβος.

    -Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο βουλευτής Κώστας Κυρανάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και οι Γενικοί Γραμματείς Θάνος Πετραλιάς, Δημήτρης Γαλαμάτης, Γιώργος Σταμάτης, Άννα Στρατινάκη και Παυλίνα Καρασιώτου.

    xardalias-xatzidakis.jpg


    Επίσης ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης, ο πρώην γραμματείς της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, αλλά και πολλοί Θεσσαλονικείς ή παλιά στελέχη με αναφορές στη Θεσσαλονίκη.

    Ανάμεσά τους οι Θανάσης Εξαδάκτυλος, Νίκος Ταχιάος, Δημήτρης Ζαφειριάδης, Μιχάλης Σιώψης, Λεωνίδας Φάκας, Γιώργος Μπίκας, Χρήστος Βρίκος, Μαρίνα Καλαϊτζή και Θοδωρής Καραγιάννης.
    Όσο για τον Κωστή Χατζιδάκη, αφού παραδέχτηκε στον χαιρετισμό του ότι η παράταξη δεν έδωσε τη σημασία που θα έπρεπε σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να προσφέρουν και ότι κάποιοι δίκαια αισθάνονται παραγκωνισμένοι, κάλεσε όλους να δώσουν τη μάχη για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.