Λόγια του Βαρδάρη

  • Oι ρακές του προέδρου και τα «μαθήματα» αυτοδιοίκησης
    23/11/2023 16:09

    Oι ρακές του προέδρου και τα «μαθήματα» αυτοδιοίκησης

    Γνήσια τσικουδιά του νησιού και εξαιρετικούς μεζέδες όλων των ειδών είχε τη δυνατότητα να απολαύσει κατά την παραμονή του στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

    Η επίσκεψη του στην Κρήτη αφορούσε στην πρώτη επιμορφωτική διημερίδα νεοεκλεγέντων αιρετών, που διοργάνωσε στο Ηράκλειο η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

    Στο νησί τον υποδέχθηκε θερμά ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Κρήτης (ΠΕΔ) Γιάννης Κουράκης, ο οποίος είχε τη χαρά να δείξει να τον ξεναγήσει στην περιοχή, ως καλός οικοδεσπότης.

    Κατά την διήμερη παραμονή του στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου επισκέφθηκε και τα γραφεία της ΠΕΔ Κρήτης, όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με το προσωπικό της, αλλά και το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ).

    Στη συνέχεια ο κ. Κυρίζογλου μαζί με τον κ. Κουράκη επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο, συζητώντας για θέματα της περιοχής και της επικαιρότητας.

    11.jpg