Μονόλογοι

Οι προβλέψεις των bookmakers για τους έξι δήμους που εκλέγουν δήμαρχο την Κυριακή

14/10/2023 09:55

Αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Στέλιο Αγγελούδη στο δήμο Θεσσαλονίκης δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες, ενώ στους υπόλοιπους πέντε δήμους της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης οι αναμετρήσεις εμφανίζονται αμφίρροπες.

Συγκεκριμένα:

- Στο δήμο Θεσσαλονίκης η επικράτηση του Στέλιου Αγγελούδη έχει απόδοση μόλις 1,15, ενώ αυτή του Κωνσταντίνου Ζέρβα 4,75. Υπενθυμίζεται ότι οι αποδόσεις πριν από την πρώτη Κυριακή ήταν: για τον Αγγελούδη 2,30 αρχικά και 1,70 το περασμένο Σάββατο και για τον Ζέρβα 1,55 αρχικά και 1,90 πριν από μία εβδομάδα.

- Στο δήμο Καλαμαριάς η Χρύσα Αράπογλου εμφανίζεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς τυχόν επικράτησή της έχει απόδοση 1,40, ενώ επικράτηση του Γιάννη Δαρδαμανέλη δίνει απόδοση 2,70.

- Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, μικρό προβάδισμα δίνουν οι bookmakers στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη με απόδοση 1,45, ενώ η απόδοση για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό είναι 2,55.

- Στο δήμο Παύλου Μελά, μικρό προβάδισμα εμφανίζεται να έχει ο Δημήτρης Ασλανίδης με απόδοση 1,45, ενώ η απόδοση για τον Δεμουρτζίδη είναι 2,55.

- Στο δήμο Θερμαϊκού, ο Γιώργος Τσαμασλής έχει κι αυτός ένα μικρό προβάδισμα, καθώς τυχόν επικράτησή του έχει απόδοση 1,55, ενώ ενδεχόμενη νίκη του Θεόδωρου Τζέκου δίνει 2,30.

- Η πλέον αμφίρροπη αναμέτρηση, σύμφωνα με τους bookmakers εμφανίζεται στο δήμο Δέλτα όπου αναμετρώνται ο Ιορδάνης Δημητριάδης με απόδοση 1,80 και η Γερακίνα Μπισμπινά με απόδοση 1,90.


O Σαλονικιός