Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι παρουσίες στην Αλεξανδρούπολη για τον Καραμανλή
    10/12/2023 14:40

    Οι παρουσίες στην Αλεξανδρούπολη για τον Καραμανλή

    Eβρίτες, Θρακιώτες, Θεσσαλονικείς αλλά και Αθηναίους είχε το σημερινό ακροατήριο της παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στην Αλεξανδρούπολη παρουσία του Κώστα Καραμανλή. 

    Η αίθουσα ήταν γεμάτη, ενώ στην πρώτη σειρά κάθονταν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ο νυν αλλά και ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης, δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης και ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, που ήταν και ομιλητής, οι πρώην βουλευτές Γιώργος Βαγιωνάς, Αντώνης Μπέζας, Αλέκος Κοντός, Σάββας Αναστασιάδης και Γιάννης Καβαρατζής, ο αειθαλής πρώην τοπικός βουλευτής Φάνης Δημοσχάκης, αλλά και ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης. 

    Ακόμη οι δημοσιογράφοι Γιώργος Χαρβαλιάς και ο συγγραφέας του βιβλίου Μανώλης Κοττάκης, καθώς και οι Θεσσαλονικείς καραμανλικοί Βάκης Φραντζής, Ανδρέας Λεούδης και Γιώργος Τσαλικάκης. Κάποιοι από αυτούς πάντως παρακάθισαν και στο δείπνο που προηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της Αλεξανδρούπολης.