Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι δήμαρχοι το φθινόπωρο… στρατοπεδεύουν στη Θεσσαλονίκη
    23/07/2020 18:11

    Οι δήμαρχοι το φθινόπωρο… στρατοπεδεύουν στη Θεσσαλονίκη

    Με την αισιοδοξία ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει η πολυπόθητη κανονικότητα, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται τον ερχόμενο Οκτώβριο να δεχθεί τους δημάρχους όλης της χώρας, με αφορμή το θεματικό συνέδριο που οργανώνει η Κεντρική Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΕΔΕ) για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση – Ανασυγκρότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

    Η διοργάνωση του συνεδρίου, όπως έγινε γνωστό στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, θα γίνει από 1 έως 3 Οκτωβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης.

    Μάλιστα το συνέδριο, στο οποίο βασικός ομιλητής θα είναι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάρτιο, λόγω κορονοϊού.

    Οι δήμαρχοι πάντως θα τιμήσουν, όπως φαίνεται δεόντως φέτος της Θεσσαλονίκη, καθώς το Δ.Σ της ΚΕΔΕ αποφάσισε ότι η επόμενη συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, παραμονή των εγκαινίων της ΔΕΘ, επίσης στη Θεσσαλονίκη.

    Υπενθυμίζεται ότι το εξ αναβολής συνέδριο της ΚΕΔΕ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 και 17 Μαρτίου, με θέμα: «Μεταρρύθμιση & Ανασυγκρότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».