Μονόλογοι

Ο Ζαχαριάδης που έπαθε... Πατούλη και άλλες... άνιωθες ιστορίες

10/08/2023 13:59

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός πολιτικού είναι πως πρέπει να... νιώθει. Και αυτό, άλλωστε, το ξέρουν καλά όσοι κατά καιρούς την πάτησαν για μία "κακιά" κατ' αυτούς στιγμή, απαράδεκτη κατά όλους τους υπόλοιπους.



Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό το δύσκολο, βαρύ και σκοτεινό, παρά τους καύσωνες, καλοκαίρι ανήκει δικαιωματικά στους... λαθέρ, που μη νιώθοντας, λες και ζουν σε άλλη χώρα, άλλος έκανε διακοπές, άλλος χόρευε ζεϊμπέκικα κι άλλος ένιωθε υπέροχα στην τοποθεσία γήπεδο του... χαμού!

Μετά, λοιπόν, τον Νότη Μηταράκη που πήγε να ξεσκάσει στην Πάτμο, ενώ μαίνονταν πυρκαγιές και ο ίδιος ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη και... εφαγώθη πανηγυρικά και δικαίως από τον πρωθυπουργό, αλλά και τον "άρχοντα" Πατούλη που το βράδυ μετά τη μοιραία πτώση του Καναντέρ και τον θάνατο δύο πιλότων μας χόρευε ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, ήρθε η σειρά ενός μη γαλάζιου να δείξει πως το να μη νιώθεις δεν έχει χρώμα, ούτε κόμμα...


Σάλος, λοιπόν, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα σόσιαλ μίντια μετά την ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη και το κλίμα που υπήρχε στη χώρα και κυρίως στην Αθήνα και ακόμα πιο... κυρίως στο ματς του Παναθηναϊκού, θεώρησε πως ήταν ένα "χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα".

Το ποστάρισμα έχει γίνει ήδη viral, ενώ στις έντονες αντιδράσεις πρωτοστατούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ "κιτρινόμαυρων" και όχι μόνο αισθημάτων.

Δείτε την ανάρτηση

zaxariadis.jpg



O… ανθηρόστομος