Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Τζιτζικώστας έκανε ποδαρικό στον αγώνα του Καϊτεζίδη
    14/10/2019 17:11

    Ο Τζιτζικώστας έκανε ποδαρικό στον αγώνα του Καϊτεζίδη

    Ποδαρικό στον αγώνα του με... Τζιτζικώστα αποφάσισε να κάνει ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσής του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

    Ο κ. Καϊτεζίδης επέλεξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου της ΠΕΔΚΜ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες συζήτησαν αρχικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στην καλή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, κατά τη νέα αυτοδιοικητική θητεία, ενώ στη συνέχεια ο κ. Καϊτεζίδη τον ενημέρωσε για την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔΚΜ.

    “Είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος, που όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, προχώρησε με όραμα, αποφασιστικότητα και μετρήσιμο έργο. Κυρίως όμως με τεράστια αποδοχή από τους συμπολίτες του, οι οποίοι τον εξέλεξαν δήμαρχο για έξι συνεχείς θητείες. Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.