Μονόλογοι

Ο Τζακόπουλος που έμαθε από τους δημοσιογράφους το "φάγωμά" του, τα "γαλάζια" τραπεζώματα και η ΔΕΠΘΕ που θυμήθηκε ξαφνικά τη... διαφάνεια

17/06/2022 14:25

Αλλαγή σκυτάλης στην ΕΥΑΘ Παγίων Α.Ε. Ο Σάκης Τζακόπουλος που κατείχε την θέση του προέδρου της εταιρίας απομακρύνθηκε με απόφαση του ΥΜΑΘ, Σταύρου Καλαφάτη και στην θέση του τοποθετήθηκε o περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης, Στάθης Αβραμίδης. Η αλλαγή έγινε τέσσερις μήνες πριν λήξει η θητεία του κ. Τζακόπουλου, ο οποίος πάντως δεν επιθυμούσε σύμφωνα με πληροφορίες την ανανέωσή της καθώς στο κεφάλι του «παίζει» και το σενάριο διεκδίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης. Πάντως, οι παραπάνω αντικαταστάσεις δεν πρέπει να περάσουν στο... ντούκου, μιας και ο Τζακόπουλος ενημερώθηκε για αυτή την απόφαση από τους δημοσιογράφους που είδαν την σχετική απόφαση στο διαδίκτυο. 

Αλλαγή και στον αντιπρόεδρο με τον Πέτρο Αταμιάν, επιλογή του προκατόχου του Καλαφάτη, Θεόδωρου Καράογλου να παραδίδει στον Χρήστο Βρίκο.


Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται! Είπα να κάνω δίαιτα αλλά θα την πάω όχι από Δευτέρα αλλά από... Τρίτη. Δευτέρα μού έχει τραπέζι ο Καράογλου. Στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης δηλαδή, δεν είναι προσωπική υπόθεση. Ο κ. Καράογλου έρχεται τρίτος από τους «γαλάζιους» βουλευτές της Θεσσαλονίκης που προσκαλούν σε συνάντηση τους δημοσιογράφους. Την αυλαία άνοιξε η Άννα Ευθυμίου και ακολούθησε ο Δημήτρης Κούβελας, επίσης της Α’ Θεσσαλονίκης. Εκεί πάντως, εάν σας ενδιαφέρει, δεν έφαγα. Ήταν βράδυ.


Και για να συνεχίσω με ένα θέμα που και αυτό άπτεται τόσο του σιναφιού μου όσο και της πολιτικής , μετά τον σάλο με τη φωτογραφική επιλογή διευθυντή για τη Δημοτική Τηλεόραση, η ΔΕΠΘΕ είπε να το πάει... αλλιώς και να επιλέξει την τακτική της διαφάνειας. Έτσι, έστειλε μέσω της ΕΣΗΕΜ-Θ πρόσκληση ενδιαφέροντος στους δημοσιογράφους της πόλης για μία θέση ρεπόρτερ. Έτσι πάνε αυτά. Τους διευθυντές τους επιλέγουν εν κρυπτώ, ελπίζοντας να μην το μάθει κανείς και έχοντας περισσότερα προσόντα από τον εκλεκτό τους εκθέσει, ενώ για τους «απλούς» ρεπόρτερ ενημερώνουν. Ας ελπίσουμε ακόμα και αυτό να μην είναι για τα μάτια του κόσμου, αλλά όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον να αξιολογηθούν αντικειμενικά...


Πολλά πολλά παράπονα μου κάνουν οι «πράσινες ντουντούκες» μου για την συμπεριφορά συγκεκριμένου Θεσσαλονικιού πολιτευτή, ο οποίος κινείται ως... κυβερνητικός. Και να φανταστείτε ακόμα δεν είδαν εξουσία εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη.


O… ανθηρόστομος