Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Τάσος Εμμανουηλίδης επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
    22/04/2023 15:46

    Ο Τάσος Εμμανουηλίδης επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

    Ανεβάζει ρυθμούς και κλείνει εκλογικές εκκρεμότητες η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών και να ανακοινωθεί η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της τοπικής ΝΔ, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Τάσος Εμμανουηλίδης. Η Επιτροπή, σε συνεργασία με την τοπική Διοικούσα της ΝΔ, καθώς και με τις δύο ΔΕΕΠ της Α’ και της Β’, θα έχουν την ευθύνη για να τρέξουν την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος σε όλο το νομό.

    Ο Τάσος Εμμανουηλίδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, γνωρίζει την κομματική ανθρωπογεωγραφία της τοπικής ΝΔ, καθώς έχει διατελέσει επί χρόνια πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής κεντρικού τομέα της Θεσσαλονίκης την περίοδο της προεδρίας του Κώστα Καραμανλή. Η τοποθέτηση στη θέση αυτή εντός στελέχους που διατηρεί καλές σχέσεις με το καραμανλικό μπλοκ εντάσσεται στο πλαίσιο της πανστρατιάς που έχει κηρύξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ηγεσία της ΝΔ και κρίθηκε αναγκαία μετά την αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, έτσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη κινητοποίηση των καραμανλικών της πόλης.

    Ακόμη την Πέμπτη το απόγευμα, στο Allegro του Μεγάρου Μουσικής, θα γίνει εκδήλωση «to know us better», για την καλύτερη γνωριμία των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης με τα κομματικά στελέχη.