Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Ταχιάος ξεναγεί τον Ζέρβα στα εργοτάξιο του Μετρό ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές
    03/06/2020 15:09

    Ο Ταχιάος ξεναγεί τον Ζέρβα στα εργοτάξιο του Μετρό ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές

    Μπορεί οι δυο τους να είναι... πολιτικοί αντίπαλοι, ο ένας δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο άλλος επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης θα συνυπάρξουν στο ίδιο μέρος για το καλό της πόλης και μάλιστα εκτός δημαρχείου.

    Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Νίκο Ταχιάο οι οποίοι θα βρεθούν σε εργοτάξια του Μετρό, προκειμένου ο δεύτερος με την ιδιότητα του προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε. να ενημερώσει τον πρώτο για την πορεία εργασιών αλλά και να τον ξεναγήσει στα εν λόγω εργοτάξια. 

    Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ" κ.κ. Ν.Ταχιάος και Ν. Κουρέτας, αντίστοιχα θα ξεναγήσουν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα, στο Αμαξοστάσιο του Μετρό (Ερυθρού Σταυρού 35, Πυλαία) και στους υπό κατασκευή σταθμούς Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου. Θα ξεκινήσουν από το αμαξοστάσιο στις 9.00 π.μ. και οι δηλώσεις θα γίνουν στο σταθμό Βενιζέλου. 

    Η ξενάγηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 4 Ιουνίου έναν χρόνο μετά από εκείνη την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών του Ιουνίου 2019, οπότε και ο κ. Ζέρβας κέρδισε στην κάλπη τον κ. Ταχιάο που είχε "περάσει" πρώτος στον δεύτερο γύρο των εκλογών. 

    Πληροφοριοδότες της στήλης χαριτωμένα έκαναν λόγο για το "δώρο" του Ταχιάου στον Ζέρβα με αφορμή τα "γενέθλια" του ενός χρόνου στον δημαρχιακό θώκο.