Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο πρώην προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονικης, Π. Αβραμοπουλος για την υπόθεση Αβαρλή
  20/05/2022 19:02

  Ο πρώην προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονικης, Π. Αβραμοπουλος για την υπόθεση Αβαρλή

  Τη στεναχώρια του για την δικαστική περιπέτεια του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Αβαρλη επισημαίνει σε αναρτηση του στο Facebook ο πρώην προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονικης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

  Σε αναρτηση του αναφέρει:

  «Γνώρισα τον Γιώργο Αβαρλή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

  Μαζί του διαφώνησα, συγκρούστηκα πολιτικά αλλά και συμπορεύτηκα σε θέματα που αφορούσαν την πόλη και τα δημοτικά πράγματα.

  Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα με στεναχωρεί.

  Όμως, μόνοι αρμόδιοι να αποφανθούν για την ενοχή ή την αθωότητά του σχετικά με τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται είναι η δικαιοσύνη και οι θεσμοί της.

  Ως δημόσιο πρόσωπο υπόκειται στην κριτική για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ως στελέχους της διοίκησης Ζέρβα.

  Οφείλουμε, όμως, να σεβαστούμε τα δικαιώματά του ως πολίτη ο οποίος υπερασπίζεται τη θέση του για όσα αξιόποινα του καταλογίζονται κατά την άσκηση του ατομικού του επαγγέλματος.

  Χωρίς ανθρωποφάγο διάθεση, σκληρά λόγια και επιθετικότητα -ιδίως από ανθρώπους που έχουν κατά καιρούς συμπορευτεί πολιτικά μαζί του ή έχουν και οι ίδιοι υποστεί την πολιτική αποπομπή και τις συνέπειές της».