Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο πρώην προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονικης, Π. Αβραμοπουλος για την υπόθεση Αβαρλή
    20/05/2022 19:02

    Ο πρώην προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονικης, Π. Αβραμοπουλος για την υπόθεση Αβαρλή

    Τη στεναχώρια του για την δικαστική περιπέτεια του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Αβαρλη επισημαίνει σε αναρτηση του στο Facebook ο πρώην προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονικης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

    Σε αναρτηση του αναφέρει:

    «Γνώρισα τον Γιώργο Αβαρλή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

    Μαζί του διαφώνησα, συγκρούστηκα πολιτικά αλλά και συμπορεύτηκα σε θέματα που αφορούσαν την πόλη και τα δημοτικά πράγματα.

    Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα με στεναχωρεί.

    Όμως, μόνοι αρμόδιοι να αποφανθούν για την ενοχή ή την αθωότητά του σχετικά με τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται είναι η δικαιοσύνη και οι θεσμοί της.

    Ως δημόσιο πρόσωπο υπόκειται στην κριτική για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ως στελέχους της διοίκησης Ζέρβα.

    Οφείλουμε, όμως, να σεβαστούμε τα δικαιώματά του ως πολίτη ο οποίος υπερασπίζεται τη θέση του για όσα αξιόποινα του καταλογίζονται κατά την άσκηση του ατομικού του επαγγέλματος.

    Χωρίς ανθρωποφάγο διάθεση, σκληρά λόγια και επιθετικότητα -ιδίως από ανθρώπους που έχουν κατά καιρούς συμπορευτεί πολιτικά μαζί του ή έχουν και οι ίδιοι υποστεί την πολιτική αποπομπή και τις συνέπειές της».