Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο πρόεδρος και ο νέος Συμπαραστάτης του Πολίτη στην Κεντρική Μακεδονία
    26/11/2023 13:46

    Ο πρόεδρος και ο νέος Συμπαραστάτης του Πολίτη στην Κεντρική Μακεδονία

    «Εισιτήριο» για τη νέα θητεία στο Περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας φαίνεται ότι εξασφαλίζει ο νυν πρόεδρος Θεόδωρος Μητράκας, ο οποίος εξελέγη στη θέση αυτή τον Ιανουάριο του 2022 στο πλαίσιο των δημαιρεσιών για την εκλογή προεδρείου στο Π.Σ και τα άλλα όργανα.

    Μπορεί ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας να μην ανοίγει, προς το παρόν, τα «χαρτιά» του για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκησή του, ωστόσο κάποια στελέχη της «Αλληλεγγύης» είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους, ενώ στο κάδρο μπαίνουν και αρκετά από τα νέα που εξελέγησαν στις εκλογές του Οκτωβρίου.

    Μια ακόμη αλλαγή που θεωρείται βέβαιη είναι του επανεκλεγέντα περιφερειακού συμβούλου Ντίνου Κούη, που είναι Τομεάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και ο οποίος απέδειξε ότι έκανε καλά τη δουλειά του και είχε πολύ καλές επιδόσεις.

    Από τη θέση του Τομεάρχη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Κούης πρόκειται να μεταπηδήσει στο πόστο του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

    Η αγωνία όλων των στελεχών πάντως θα λήξει σύντομα, καθώς στις αρχές του νέου έτους, μετά τις δημαιρεσίες στις 2 Ιανουαρίου, είναι πολύ πιθανό να γνωστοποιηθεί από τον Περιφερειάρχη το νέο σχήμα διοίκησης.

    kouis-kouis-1.jpg