Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο περιφερειάρχης… μεγάλωσε!
    02/09/2019 14:41

    Ο περιφερειάρχης… μεγάλωσε!

    Γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο περιφερειάρχης, Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος γίνεται πλέον 41 ετών.

    Οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… πλημμύρισαν από νωρίς το πρωί με ευχές για "χρόνια πολλά" και "καλή θητεία", ενώ το ανακοίνωσε και δημόσια ο ίδιος στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για την εκλογή νέων μελών της Μητροπολιτικής Επιτροπής.

    Έφτασε στη αίθουσα με ένα κουτί γλυκά κερνώντας τους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι ένας προς έναν έσπευσαν να του δώσουν τις πιο θερμές ευχές. Πρώτος από όλους ο νέος πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου, που του ευχήθηκε "χρόνια πολλά και του είπε: «Εύχομαι να αξιωθείτε να ανεβείτε και σε ανώτερα αξιώματα μέσα από την αποτελεσματική σας δράση».

    Μάλιστα ενδιαφέρον είχε το σχόλιο του επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» της μείζονος αντιπολίτευσης, Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος αφού ευχήθηκε "χρόνια πολλά στον κ. Τζιτζικώστα του είπε, «ξέρετε ποια είναι η πιο προβοκατόρικη ευχή; Στα 45 πρόεδρος…»