Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο νέος ρόλος του Μίμη Φωτόπουλου
    01/08/2022 13:24

    Ο νέος ρόλος του Μίμη Φωτόπουλου

    Μπορεί να εγκατέλειψε το δημαρχείο Θεσσαλονίκης μετά το... βελούδινο διαζύγιό του με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, το τελευταίο διάστημα απέκτησε νέα έδρα πιο κοντά στα παλιά του λημέρια, αυτά της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. 

    Ο λόγος για τον πρώην γραμματέα του δήμου, Μίμη Φωτόπουλο ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες αφού αποδέχτηκε την πρόταση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Ιωάννη Σάββα εργάζεται ως σύμβουλός του με κυριότερο αντικείμενο την διασύνδεση της υπηρεσίας με τους δήμους της περιοχής. Για αυτούς που γνωρίζουν η Αποκεντρωμένη είναι ο... εφιάλτης των δήμων καθώς εκεί γίνεται ο έλεγχος της νομιμότητας όλων των αποφάσεων. Από ελεγχόμενος δηλαδή έγινε... ελεγκτής ο κ. Φωτόπουλος. 

    Σε ό,τι αφορά τα πολιτικά του σχέδια ο πρώην δήμαρχος Δέλτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι προτίθεται να κάνει στις εκλογές του 2023, εάν δηλαδή θα διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο Δέλτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητά και κινείται με τους συνομιλητές του να υποστηρίζουν πως τις οριστικές του αποφάσεις θα τις κάνει γνωστές στις αρχές του νέου έτους.