Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Μητσοτάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ
    21/05/2019 11:23

    Ο Μητσοτάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ

    Δε μιλά συχνά για την οικογένειά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και το έκανε σήμερα το πρωί μιλώντας στον Alpha και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου η συζήτηση ξέφυγε απο τα στενά πλαίσια της πολιτικής.

    Για το αν είναι αυστηρός πατέρας και αν είναι εκείνος ο αυστηρός ή η σύζυγός του Μαρέβα Γραμπόφσκι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε πως οι γονείς πρέπει να έχουν κοινή στάση, αλλά δεν έκρυψε πως έχει ακούσει «πολλή γκρίνια» γι’ αυτό. Προφανώς υπονοώντας ότι αυτός δεν είναι πολύ αυστηρός...

    Για την κόρη του Δάφνη είπε του θυμίζει τη Μαρίκα, γιατί μιλά δυνατά, ενώ ο γιος του τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη γιατί έχει το χιούμορ του παππού του.

    Ενδιαφέρον είχαν οι απαντήσεις του για τα παιδιά του. Σε ερώτηση τι θα έκανε αν κάποιο από τα παιδιά του αποφάσιζε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Τι θα έκανα; Θα τον κάθιζα κάτω να του εξηγήσω και να τον πείσω».

    Να θυμίσουμε πάντως ότι και στο Ρέθυμνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασχολήθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την περιοδεία του στην κρητική πόλη και ενώ βρισκόταν στα γεμάτα από κόσμο σοκάκια του Ρεθύμνου και όλοι τον πλησίαζαν για να τον χαιρετίσουν και να βγουν μια selfi μαζί του, κοντοστάθηκε στην είσοδο ενός κουρείου στο οποίο βρίσκονταν αρκετοί νεαροί που κουρευόντουσαν. Απευθυνόμενος στους υπαλλήλους που κρατούσαν τα ψαλίδια και τις μηχανές στα χέρια τους, τους είπε την εξής ατάκα που τους έκανε όλους να χαμογελάσουν: «Δεν πιστεύω να τα παίρνετε ΣΥΡΙΖΑ;».