Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Κοκκόρης, η ΝΔ και οι... κρούσεις που δέχεται
    28/07/2022 15:07

    Ο Κοκκόρης, η ΝΔ και οι... κρούσεις που δέχεται

    Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές έχει αρχίσει οπότε αναμενόμενες είναι και οι πολιτικές «ζυμώσεις» που βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Για την Α’ Θεσσαλονίκης οι ιθύνοντες στο Μέγαρο Μαξίμου ήδη έχουν ξεκινήσει τα... παυσίπονα, καθώς η «γαλάζια» λίστα προκαλεί πονοκέφαλο, όχι σε όλους αλλά σε αρκετούς.

    Ονόματα δίνουν και παίρνουν, γράφονται, σβήνονται, ξαναγράφονται, ωστόσο ακόμα τίποτα, όπως πληροφορείται η στήλη δεν έχει «κλειδώσει».

    Μεγάλη συζήτηση μαθαίνω γίνεται για τον Παναγιώτη Κοκκόρη, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής, καθώς στο εκλογοδικείο δικαιώθηκε μετά την προσφυγή που έκανε.

    Όπως μαθαίνουμε μεγάλη συζήτηση γύρω από τον Κοκκόρη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε εξέλιξη. Τι λέγεται; Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν πως θα πρέπει το όνομά του να βρίσκεται στη «γαλάζια» λίστα και εκείνοι που κάνουν δεύτερες σκέψεις.

    «Είναι ένας πολιτικός παίκτης που δεν πρόδωσε την παράταξη παρότι δεν ανταμείφθηκε από αυτή. Ο Κοκκόρης, πλην της θέσης του Γ.Γ Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που πήρε επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, άλλο αξίωμα δεν κατείχε» λένε «γαλάζιες» πηγές μου.

    Μαθαίνουμε πάντως, πως ενώ ο ίδιος δηλώνει «παρών» για να δώσει ξανά τη μάχη του σταυρού υπέρ της ΝΔ, βολιδοσκοπείται κι από άλλους της... δεξιάς πολυκατοικίας.