Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Καμμένος και τα «στραβά» των… πρώην
    12/02/2019 11:15

    Ο Καμμένος και τα «στραβά» των… πρώην

    Όλα τα "στραβά" των συνεργατών του θυμάται ο Πάνος Καμμένος με το που αποκτήσουν τον τίτλο του «πρώην».

    Έτσι μετά την Έλενα Κουντουρά και τον πατέρα της που έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, στο στόχαστρο του προέδρου των ΑΝΕΛ μπήκε ο Τέρενς Κουίκ αμέσως μετά την ορκωμοσία του ως βουλευτή στη θέση του παραιτηθέντος Θ. Παπαχριστόπουλου.

    Σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά  για τον Τ. Κουίκ ότι  «ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγει» και καταλήγει: «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε».

    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή του και από ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο ανέφερε ότι «ο ρεπόρτερ της ΥΕΝΕΔ Τέρενς Κουίκ είχε πάρει συνέντευξη από τους χουντικούς Παττακό και Ασλανίδη».

    Είναι πράγματι εντυπωσιακή η «ευαισθησία» του κ. Καμμένου να μοιραστεί με τον ελληνικό λαό πληροφορίες που προφανώς γνώριζε από πριν και δεν τιμούν τα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ.

    Ωστόσο  περίμενε την κατάλληλη στιγμή να τις διοχετεύσει στα ΜΜΕ και στα social media καθώς είναι προφανές ότι όλα τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδει δεν τον ενοχλούσαν όσο τον υποστήριζαν.

    Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει τέλος σε αυτό τον κατήφορο και αν η πρακτική που προσβάλει τη νοημοσύνη μας βρίσκει υποστηρικτές…