Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο εσπρέσο του πρωθυπουργού και τα παραλειπόμενα
    26/10/2019 14:05

    Ο εσπρέσο του πρωθυπουργού και τα παραλειπόμενα

    Σε ένα τραπέζι στο Ολύμπιον στο οποίο είχαν μαζευτεί ουκ ολίγοι «γαλάζιοι» κάθισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Δίπλα του ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και υποψήφιος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Λάζαρος Κυρίζογλου.

    Από πίσω του ήταν ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και υποψήφιος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

    Επακολούθησαν χαμηλόφωνες κουβέντες που, μάλλον, αφορούσαν τις επικείμενες εκλογές στην ΚΕΔΕ. 

    Ο πρωθυπουργός σχολίασε τον πολύ κόσμο ο οποίος κυκλοφορούσε στους δρόμους, ενώ μιλώντας για την καλοκαιρία η οποία συνεχίζεται, εκτίμησε ότι πολλοί θα έχουν μεταβεί στη Χαλκιδική. «Στον... Θερμαϊκό», τον «διόρθωσε» χαμογελώντας ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.

    Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τους «γαλάζιους» ότι την ημέρα της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα, θα βρίσκεται στην Κρήτη. Διευκρίνισε, δε, ότι αυτές τις ημέρες χαιρετά μόνο με το αριστερό χέρι γιατί έχει έναν μικροτραυματισμό στο τελευταίο δάχτυλο του δεξιού χεριού.

    Όσο για τον εσπρέσο του πρωθυπουργού, τον έφερε ο Φάνης Παπάς, ο οποίος γνωρίζει καλά τις προτιμήσεις του.

    Στο τραπέζι κάθονταν ακόμη οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Σταύρος Καλαφάτης και οι Τάσος Σπηλιόπουλος και Χρήστος Κοσκίνας.