Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Δήμαρχος βάζει στόχους και τους πετυχαίνει
    24/05/2021 14:32

    Ο Δήμαρχος βάζει στόχους και τους πετυχαίνει

    To καλάθι που έβαλε ο δήμαρχος Καλαμαριάς με την… πρώτη, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) αποτυπώνει τους στόχους που βάζει και φαίνεται ότι πετυχαίνει ο Γιάννης Δαρδαμενέλης. Πολλά σημαντικά έργα είναι στην τελική ευθεία, με στόχο να αλλάξει η εικόνα της Καλαμαριάς, ενώ η τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη που ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση των απαλλοτριώσεων της οδού Πόντου έκανε το δήμαρχο να… πετάει από χαρά και ικανοποίηση.

    Οπότε όταν επισκέφθηκε το ΔΑΚ πήρε τη μπάλα και έβαλε το καλάθι, δείχνοντας με τον τρόπο του πως είναι αποφασισμένος να πετύχει πολλά ακόμη για το δήμο του με προσπάθεια και πολλή δουλειά.

    Στο μεταξύ το Αθλητικό Κέντρο ανακαινίστηκε πλήρως, το δάπεδο αντικαταστάθηκε με νέο ξύλινο παρκέ, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια των αθλητών και των διαιτητών, οι χώροι υγιεινής του κοινού, ενώ κατασκευάστηκε νέο WC για ΑΜΕΑ. Η ανακαίνιση επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο στις αίθουσες του γυμναστηρίου και του ιατρείου. Αντικαταστάθηκαν οι έξοδοι κινδύνου, τοποθετήθηκε ανεμόσκαλα και διαμορφώθηκαν οι τελικές στάθμες, προκειμένου να διευκολύνουν τις προσβάσεις.