Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο δήμαρχος χειροκροτήθηκε και «εκτός των τειχών»
    16/02/2023 15:51

    Ο δήμαρχος χειροκροτήθηκε και «εκτός των τειχών»

    Η αυτοδιοίκηση τίμησε της αυτοδιοίκηση. Οι δήμαρχοι ο ένας δίπλα στον άλλο βρέθηκαν από νωρίς στο χώρο του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» στην Καλαμαριά, όπου ο Γιάννης Δαρδαμανέλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

    Οι αιρετοί τίμησαν με την παρουσία τους το δήμαρχο Καλαμαριάς στη πρώτη επίσημη προεκλογική εκδήλωσή του, στη οποία βρέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος με τον τρόπο του έκανε τη διαφορά… γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα πηγαδάκια του θεάτρου. Ο κ. Ζέρβας μόλις μπήκε στο χώρο και κατευθύνθηκε στις πρώτες θέσεις, καταχειροκροτήθηκε από μεγάλη μερίδα του κόσμου που είχε πάρει θέση από νωρίς.

    Ο ενθουσιασμός των πολιτών σχεδόν… αιφνιδίασε το κ. Ζέρβα, που χαμογέλασε εγκάρδια, αλλά και πολλούς από τους αιρετούς που σχολίασαν «… που και να κατέβαινε δήμαρχος στην Καλαμαριά..».

    Χαρούμενος όμως εμφανίστηκε και ο οικοδεσπότης δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλης από την παρουσία του Κ. Ζέρβα στον οποίο, αμέσως μετά που ανέβηκε στο βήμα είπε: «Δήμαρχε Κωνσταντίνε Ζέρβα, καλή δύναμη και στο δικό σου αγώνα. Καλό αγώνα και δύναμη σε όλους τους φίλους δημάρχους».