Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο αιφνιδιασμός του Τσίπρα με την επίσκεψη στο Ιπποκράτειο
    08/11/2021 15:26

    Ο αιφνιδιασμός του Τσίπρα με την επίσκεψη στο Ιπποκράτειο


    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός αιφνιδίασε την Δευτέρα όχι μόνο τους δημοσιογράφους, αλλά και τα ίδια τα στελέχη του κόμματος του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν γνώριζε ότι σκόπευε να επισκεφθεί το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, για να ενημερωθεί για την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr λίγο πριν τις 10 το πρωί ενημερώθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου και οι διευθυντές των παθολογικών και των covid κλινικών, σε σχέση με την επίσκεψη του ώστε να είναι στο νοσοκομείο στη 1 το μεσημέρι.

    Λίγη ώρα μετά ενημερώθηκαν η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του κόμματος και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, καθώς και η πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Βάνα Παπαχριστοδούλου, οι οποίες ήταν τα μοναδικά στελέχη που τον συνόδευσαν στη σύσκεψη.

    Ο κ. Τσίπρας ήρθε με αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη μόνο για να επισκεφθεί το Ιπποκράτειο, και μετά τη δήλωση του στα ΜΜΕ αναχώρησε ξανά για το αεροδρόμιο. Μαζί του ήταν μόνο μικρή ομάδα των ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας.

    Χαρακτηριστικό της αιφνίδιας επίσκεψης του κ. Τσίπρα είναι το γεγονός ότι οι υπόλοιποι βουλευτές και τα στελέχη του τοπικού κόμματος πραγματοποίησαν σχεδόν την ίδια ώρα επίσκεψη στις Φυλακές Διαβατών για να ενημερωθούν για την κατάσταση στο σωφρονιστικό κατάστημα της πόλης , χωρίς να γνωρίζουν για την επίσκεψη του προέδρου.

    Ο απολογισμός της επίσκεψης πάντως είναι θετικός, καθώς όπως έλεγε στέλεχος του κόμματος στο makthes.gr η επίσκεψη Τσίπρα μετά από μια δύσκολη εφημερία, χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση, δείχνει ότι υπάρχουν αντανακλαστικά, αλλά και πραγματικό ενδιαφέρον για την κατάσταση του ΕΣΥ. Μάλιστα, η ίδια πηγή θεωρεί ότι αντίστοιχες πρωτοβουλίες πρέπει να συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.