Λόγια του Βαρδάρη

  • Νίκος Ανδρουλάκης: Διαδικτυακή συλλογή υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητάς του
    28/09/2021 19:10

    Νίκος Ανδρουλάκης: Διαδικτυακή συλλογή υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητάς του

    Στο... κυνήγι των υπογραφών για την στήριξη της υποψηφιότητάς τους έχουν ριχτεί οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. 

    Βάσει καταστατικού οι τέσσερις υποψήφιοι, προκειμένου να τους δοθεί το δικαίωμα να ανακηρυχτούν υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την στήριξη είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, που αριθμεί περί τα 300 στελέχη είτε να συγκεντρώσουν 5.000 υπογραφές μελών και στελεχών του κόμματος. 

    Η κατάθεση των υπογραφών θα γίνει μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής η οποία αναμένεται να κάνει δεκτή την εισήγηση της ΕΔΕΚΑΠ για διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στις 5 και στις 12 Δεκεμβρίου 2021. 

    Προς αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος αρχηγός και ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης απευθύνει διαδικτυακό κάλεσμα υποστήριξης της υποψηφιότητάς του. Στο μήνυμά του που εστάλη μέσω mail που σε κατευθύνει σε ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα του αναφέρει: "Αλλάζουμε μαζί, κερδίζουμε μαζί. Στον αγώνα για την αναγέννηση της παράταξής μας, η στήριξή σας είναι η δύναμή μου.  Μαζί μπορούμε να ανανεώσουμε το Κίνημά μας και να το βγάλουμε από τη σημερινή στασιμότητα. Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και τη θέση που αξίζει σε μια παράταξη με τη δική μας ιστορία" λέει ο κ. Ανδρουλάκης επαναφέροντας το σύνθημα "Μαζί" που είχε χρησιμοποιήσει και στις εσωκομματικές εκλογές του 2017.