ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νέα δεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Μεταξύ αυτών και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στην διοίκηση του δήμου

 05/01/2023 12:00

Νέα δεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Νέα δεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Θεσσαλονίκης με την παράταξη "ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη" ανακοίνωσε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μεταξύ αυτών, στελέχη που συμμετέχουν στην διοίκηση ως εντεταλμένοι σύμβουλοι αλλά και άνθρωποι που ήταν μαζί του υποψήφιοι και το 2019. 

«Είναι χαρά, τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας. Σήμερα ανακοινώνουμε μια σειρά υποψηφίων που μπορώ να πω πως καθένας τους και καθεμιά τους έχουν αφήσει το στίγμα τους στην επαγγελματική, κοινωνική αλλά και αυτοδιοικητική ζωή της Θεσσαλονίκης. Με κάποιους από αυτούς πορευτήκαμε μαζί από το 2019 -τους γνωρίζω καλά και μέσα από τη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια- ενώ οι υπόλοιποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για να φτιάξουμε μαζί μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, μακριά από τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές. Τους καλωσορίζω σε αυτήν την προσπάθεια. Άνθρωποι από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, από διαφορετικές αφετηρίες, χωρίς διαχωρισμούς -αυτή είναι η δύναμή μας, αυτή είναι η δύναμη της παράταξης ‘ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’. Είπαμε ότι βάζουμε τη Θεσσαλονίκη πάνω από όλα και το κάνουμε πράξη», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ίνγκα - Άννα Αβραμίδου

  H Ίνγκα - Άννα Αβραμίδου είναι καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας. Από το 2002 ασχολείται ενεργά με τα κοινά σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Το 2019 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Δηλώνει ελεύθερο πνεύμα με τόλμη και αυθορμητισμό, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οραματίζεται και αγωνίζεται για ένα ελπιδοφόρο μέλλον της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

  Μαρία Βαραδίνη

   Η Μαρία Βαραδίνη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Παρισίων «Paris I – Pantheon», δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης επί 20 και πλέον έτη. Διαθέτει σημαντική εμπειρία ως τηλεπαρουσιάστρια συνεργαζόμενη επί σειρά ετών με τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) καθώς και με μέσα μαζικής ενημέρωσης σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Επιπλέον, δραστηριοποιείται ενεργά εδώ και δέκα και πλέον έτη στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, έχοντας αναπτύξει ευρείες συνεργασίες με τοπικούς φορείς, ιδρύματα και φιλανθρωπικά σωματεία, συμβάλλοντας στην ανάδειξη σημαντικών πρωτοβουλιών που έχουν λάβει χώρα στην πόλη μας και στην ουσιαστική δικτύωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Μιλάει άπταιστα τη γαλλική και αγγλική γλώσσα.

   Ναταλία Βαρσάμη

    Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2009). Το 2022 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μάλμε Σουηδίας με θέμα Leadership for Sustainability (Ηγεσία για Βιωσιμότητα). Από το 2010 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Θέρμη. Είναι ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου-Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΚΜ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, όπου τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις ως αιρετό μέλος. Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη ‘ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’ του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα. Από τότε έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις: μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ), Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας του Ok Thess - Οικοσύστημα Καινοτομίας, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης και Εντεταλμένη Σύμβουλος για τα τεχνικά έργα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    Στέφανος Γωγάκος

     Ο Στέφανος Γωγάκος γεννήθηκε το 1953 στο Βροντερό Τρικάλων, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Χημείας Α.Π.Θ και εργάστηκε για 35 χρόνια ως χημικός - ζυθοποιός στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. (AMSTEL - HEINEKEN). Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης από το 2014 έως και σήμερα. Διατελεί Πρόεδρος του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του Δήμου Θεσσαλονίκης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς και σωματεία και μέλος του Δ.Σ. της Αγιορειτικής Εστίας. Είναι Αντιπρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Κ&Δ Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και Γραμματέας της ΕΚΟ Χημικών της ΝΔ, Πρόεδρος του Συλλόγου Τρικαλινών Θεσσαλονίκης «Ο Ασκληπιός», Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης και μέλος Α ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Πρόεδρος και είναι μέλος ΔΣ του Ομίλου Φίλων Αγίου Όρους «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης». Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

     Δημήτρης Δαγκλής

      Ο Δημήτρης Δαγκλής γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Κρανιά Ελασσόνας. Το 1998 εισήχθη μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ελληνική Αστυνομία και υπηρετεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Τον Σεπτέμβριο του 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα και ανέλαβε την πολιτική καθηγεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα. Είναι τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση εντός της Ελληνικής Αστυνομίας, διατελώντας πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (2009-2012) και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (2012-2015).

      Αγγελική Κανούλα

       Η Αγγελική Κανούλα γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων στην Alpha Plan consultants (2003 – σήμερα), τ. Δ/σα Σύμβουλος της ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ (Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και μέλος του ΔΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης. Έχει μακροχρόνια εθελοντική δράση σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, καθαρισμούς ακτών, προστασία της άγριας ζωής και διατελεί διαχειρίστρια διαδικτυακής ομάδας με κεντρικό άξονα την προστασία των υδροβιοτόπων. Είναι παντρεμένη με τον Κλεόβουλο Αλεξιάδη, Γενικό Διευθυντή της Alpha Plan consultants και έχουν ένα γιο.

       Κάλλη Καστώρη

        Η Κάλλη Καστώρη το 2003 εισήχθη πρώτη στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ και αποφοίτησε πρώτη το 2008. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Μιχελή συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές το διάστημα 2010-2011 στο Wimbledon College of Art (UAL) στο Λονδίνο. Ως διπλωματούχος κλασικής κιθάρας δίδαξε στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες και δίδαξε σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Apollonia Festival of Arts –Βουλγαρία και Aalborg –Δανία). Έχει ηχογραφήσει τρεις δίσκους και έχει οργανώσει σεμινάρια με παγκοσμίου φήμης κιθαριστές, όπως D. Russell, W. Lendle κ.α. Έχει πραγματοποιήσει επίσης δεκατρείς ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Λονδίνο, Βρυξέλλες και στο Ευρωκοινοβούλιο. Έργα της βρίσκονται στο Μουσείο Φρυσίρα, Πινακοθήκη Βογιατζόγλου, σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και σε δημόσιους οργανισμούς και πινακοθήκες.

        Βασίλης Μπαμπούλας

         Ο Βασίλης Μπαμπούλας γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1985 στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο γαλλικό κολλέγιο Καλαμαρί, από όπου και έλαβε το απολυτήριο λυκείου. Έπειτα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων στο Kingston University. Γνωρίζει γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδρεύει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

         Θωμάς Παπαθανασίου

          Ο Θωμάς Παπαθανασίου έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβένης στο Βέλγιο. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Επιδοτούμενα Προγράμματα Επιχειρήσεων και αξιολογητής επιχειρηματικών προτάσεων από το 2008 έως το 2013. Έκτοτε, εργάστηκε ως τηλεοπτικός παρουσιαστής σε καθημερινή εκπομπή του ATLAS TV, ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM και ως συντάκτης του περιοδικού Tobacco Consulting έως και το 2019. Το 2017 ανέλαβε καθήκοντα Unit Manager (Διευθυντής Πωλήσεων) σε κατάστημα της INTERAMERICAN στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία τρία χρόνια, είναι συνιδρυτής της startup επιχείρησης Greek Insurance Leaders, μιας καινοτόμου εταιρίας στην ηλεκτρονική διαμεσολάβηση ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι παντρεμένος με την Άννα Νικηφορίδου, η οποία είναι εκλεγμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και πατέρας μίας κόρης τριών ετών.

          Γιώργος Παπαντωνίου (Τζότζος)

           Ο Γιώργος Παπαντωνίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τη Σχολή Κωνσταντινίδη και είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμενος στο κέντρο της πόλης. Στο ευρύ κοινό είναι γνωστός ως «Τζότζος».

           Νέα δεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Θεσσαλονίκης με την παράταξη "ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη" ανακοίνωσε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μεταξύ αυτών, στελέχη που συμμετέχουν στην διοίκηση ως εντεταλμένοι σύμβουλοι αλλά και άνθρωποι που ήταν μαζί του υποψήφιοι και το 2019. 

           «Είναι χαρά, τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας. Σήμερα ανακοινώνουμε μια σειρά υποψηφίων που μπορώ να πω πως καθένας τους και καθεμιά τους έχουν αφήσει το στίγμα τους στην επαγγελματική, κοινωνική αλλά και αυτοδιοικητική ζωή της Θεσσαλονίκης. Με κάποιους από αυτούς πορευτήκαμε μαζί από το 2019 -τους γνωρίζω καλά και μέσα από τη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια- ενώ οι υπόλοιποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για να φτιάξουμε μαζί μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, μακριά από τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές. Τους καλωσορίζω σε αυτήν την προσπάθεια. Άνθρωποι από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, από διαφορετικές αφετηρίες, χωρίς διαχωρισμούς -αυτή είναι η δύναμή μας, αυτή είναι η δύναμη της παράταξης ‘ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’. Είπαμε ότι βάζουμε τη Θεσσαλονίκη πάνω από όλα και το κάνουμε πράξη», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

           Ίνγκα - Άννα Αβραμίδου

            H Ίνγκα - Άννα Αβραμίδου είναι καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας. Από το 2002 ασχολείται ενεργά με τα κοινά σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Το 2019 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Δηλώνει ελεύθερο πνεύμα με τόλμη και αυθορμητισμό, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οραματίζεται και αγωνίζεται για ένα ελπιδοφόρο μέλλον της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

            Μαρία Βαραδίνη

             Η Μαρία Βαραδίνη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Παρισίων «Paris I – Pantheon», δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης επί 20 και πλέον έτη. Διαθέτει σημαντική εμπειρία ως τηλεπαρουσιάστρια συνεργαζόμενη επί σειρά ετών με τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) καθώς και με μέσα μαζικής ενημέρωσης σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Επιπλέον, δραστηριοποιείται ενεργά εδώ και δέκα και πλέον έτη στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, έχοντας αναπτύξει ευρείες συνεργασίες με τοπικούς φορείς, ιδρύματα και φιλανθρωπικά σωματεία, συμβάλλοντας στην ανάδειξη σημαντικών πρωτοβουλιών που έχουν λάβει χώρα στην πόλη μας και στην ουσιαστική δικτύωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Μιλάει άπταιστα τη γαλλική και αγγλική γλώσσα.

             Ναταλία Βαρσάμη

              Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2009). Το 2022 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μάλμε Σουηδίας με θέμα Leadership for Sustainability (Ηγεσία για Βιωσιμότητα). Από το 2010 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Θέρμη. Είναι ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου-Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΚΜ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, όπου τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις ως αιρετό μέλος. Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη ‘ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’ του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα. Από τότε έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις: μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ), Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας του Ok Thess - Οικοσύστημα Καινοτομίας, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης και Εντεταλμένη Σύμβουλος για τα τεχνικά έργα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

              Στέφανος Γωγάκος

               Ο Στέφανος Γωγάκος γεννήθηκε το 1953 στο Βροντερό Τρικάλων, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Χημείας Α.Π.Θ και εργάστηκε για 35 χρόνια ως χημικός - ζυθοποιός στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. (AMSTEL - HEINEKEN). Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης από το 2014 έως και σήμερα. Διατελεί Πρόεδρος του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του Δήμου Θεσσαλονίκης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς και σωματεία και μέλος του Δ.Σ. της Αγιορειτικής Εστίας. Είναι Αντιπρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Κ&Δ Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και Γραμματέας της ΕΚΟ Χημικών της ΝΔ, Πρόεδρος του Συλλόγου Τρικαλινών Θεσσαλονίκης «Ο Ασκληπιός», Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης και μέλος Α ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Πρόεδρος και είναι μέλος ΔΣ του Ομίλου Φίλων Αγίου Όρους «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης». Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

               Δημήτρης Δαγκλής

                Ο Δημήτρης Δαγκλής γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Κρανιά Ελασσόνας. Το 1998 εισήχθη μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ελληνική Αστυνομία και υπηρετεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Τον Σεπτέμβριο του 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα και ανέλαβε την πολιτική καθηγεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα. Είναι τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση εντός της Ελληνικής Αστυνομίας, διατελώντας πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (2009-2012) και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (2012-2015).

                Αγγελική Κανούλα

                 Η Αγγελική Κανούλα γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων στην Alpha Plan consultants (2003 – σήμερα), τ. Δ/σα Σύμβουλος της ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ (Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και μέλος του ΔΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης. Έχει μακροχρόνια εθελοντική δράση σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, καθαρισμούς ακτών, προστασία της άγριας ζωής και διατελεί διαχειρίστρια διαδικτυακής ομάδας με κεντρικό άξονα την προστασία των υδροβιοτόπων. Είναι παντρεμένη με τον Κλεόβουλο Αλεξιάδη, Γενικό Διευθυντή της Alpha Plan consultants και έχουν ένα γιο.

                 Κάλλη Καστώρη

                  Η Κάλλη Καστώρη το 2003 εισήχθη πρώτη στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ και αποφοίτησε πρώτη το 2008. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Μιχελή συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές το διάστημα 2010-2011 στο Wimbledon College of Art (UAL) στο Λονδίνο. Ως διπλωματούχος κλασικής κιθάρας δίδαξε στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες και δίδαξε σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Apollonia Festival of Arts –Βουλγαρία και Aalborg –Δανία). Έχει ηχογραφήσει τρεις δίσκους και έχει οργανώσει σεμινάρια με παγκοσμίου φήμης κιθαριστές, όπως D. Russell, W. Lendle κ.α. Έχει πραγματοποιήσει επίσης δεκατρείς ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Λονδίνο, Βρυξέλλες και στο Ευρωκοινοβούλιο. Έργα της βρίσκονται στο Μουσείο Φρυσίρα, Πινακοθήκη Βογιατζόγλου, σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και σε δημόσιους οργανισμούς και πινακοθήκες.

                  Βασίλης Μπαμπούλας

                   Ο Βασίλης Μπαμπούλας γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1985 στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο γαλλικό κολλέγιο Καλαμαρί, από όπου και έλαβε το απολυτήριο λυκείου. Έπειτα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων στο Kingston University. Γνωρίζει γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδρεύει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

                   Θωμάς Παπαθανασίου

                    Ο Θωμάς Παπαθανασίου έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβένης στο Βέλγιο. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Επιδοτούμενα Προγράμματα Επιχειρήσεων και αξιολογητής επιχειρηματικών προτάσεων από το 2008 έως το 2013. Έκτοτε, εργάστηκε ως τηλεοπτικός παρουσιαστής σε καθημερινή εκπομπή του ATLAS TV, ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM και ως συντάκτης του περιοδικού Tobacco Consulting έως και το 2019. Το 2017 ανέλαβε καθήκοντα Unit Manager (Διευθυντής Πωλήσεων) σε κατάστημα της INTERAMERICAN στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία τρία χρόνια, είναι συνιδρυτής της startup επιχείρησης Greek Insurance Leaders, μιας καινοτόμου εταιρίας στην ηλεκτρονική διαμεσολάβηση ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι παντρεμένος με την Άννα Νικηφορίδου, η οποία είναι εκλεγμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και πατέρας μίας κόρης τριών ετών.

                    Γιώργος Παπαντωνίου (Τζότζος)

                     Ο Γιώργος Παπαντωνίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τη Σχολή Κωνσταντινίδη και είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμενος στο κέντρο της πόλης. Στο ευρύ κοινό είναι γνωστός ως «Τζότζος».

                     ΣΧΟΛΙΑ

                     Επιλέξτε Κατηγορία