Λόγια του Βαρδάρη

  • Μητσοτάκης:  Νέο βίντεο στο TikTok με backstage πλάνα  από τη βραδιά των εκλογών - Tο «ευχαριστώ» και η υπόσχεση
    24/05/2023 08:54

    Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok με backstage πλάνα από τη βραδιά των εκλογών - Tο «ευχαριστώ» και η υπόσχεση

    Με ένα βίντεο στο TikTok με πλάνα από το βράδυ των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε πλάνα από τις στιγμές που έζησε με την οικογένειά του και το επιτελείο του στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, το βράδυ της Κυριακής.

    Πέρα από την αγωνία στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, διακρίνεται η ευχαρίστηση και η έκπληξη του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

    Σε επόμενο στιγμιότυπο φαίνεται μια θερμή αγκαλιά με τον γιο του, Κωνσταντίνο, με τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο, καθώς και με τον σκύλο του, Πίνατ.

    «Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες. Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας, καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ στο ευχαριστήριο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

    Δείτε το βίντεο:

    @kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis