Λόγια του Βαρδάρη

  • "Μην πετάτε μπάζα στα πεζοδρόμια μέχρι... νεωτέρας"
    17/03/2020 13:46

    "Μην πετάτε μπάζα στα πεζοδρόμια μέχρι... νεωτέρας"

    Μια ανακοίνωση που προκαλεί αν μη τι άλλο εντύπωση εξέδωσε ο δήμος Καλαμαριάς. 

    Με αφορμή τον κορονοϊό ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τους δημότες να περιορίσουν τον όγκο των απορριμμάτων τους, προκειμένου να μην γεμίσουν οι κάδοι σκουπίδα και σχηματίσουν βουνά. 

    "Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, ζητά από τους δημότες να κάνουν συνετή διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, ώστε να έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εργασίας και να διατηρείται η πόλη καθαρή" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. 

    Εκείνο ωστόσο που εντυπωσιάζει είναι η σύσταση της διοίκησης στους δημότες να μην... εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα στα πεζοδρόμια, μπάζα και ηλεκτρικές συσκευές, μέχρι... νεωτέρας. Γράφει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά. "Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της αύξησης των μέτρων ασφαλείας προς τους εργαζόμενους, απευθύνει έκκληση στους πολίτες της Καλαμαριάς να μην εναποθέτουν μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης, μέχρι νεωτέρας". 

    Μια διοίκηση θα έπρεπε να αποθαρρύνει τους κατοίκους από το να πετούν καναπέδες, ντουλάπια και στρώματα στο δημόσιο χώρο και όχι να τους συμβουλεύει να τα κρατήσουν σπίτι και να τα πετάξουν στην συνέχει, μέχρι... νεωτέρας.