Λόγια του Βαρδάρη

  • Μια βραδιά στο «Dacristo»
    14/12/2023 12:13

    Μια βραδιά στο «Dacristo»

    Στο in wine bar «Dacristo» η χτεσινοβραδινή συνάντηση γνωριμίας της νέας γαλάζιας γραμματέως Μαρίας Συρεγγέλα με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης. Σε γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω του όμορφου ντεκόρ του μαγαζιού, με συνοδεία νοστιμότατων πιάτων με αλλαντικά και τυριά και με σχεδόν όλη την κεντρική διοίκηση της ΝΔ να δηλώνει «παρών», όπως απεικονίζεται και στη φωτογραφία. Με τους ψηλούς Γιάννη Σμυρλή, Χριστόφορο Μπουτσικάκη και Στέλιο Κονταδάκη, αλλά και τους κατά τι κοντότερους Χάρη Χατζηχαραλάμπους και Νίκο Ρωμανό να περικλείουν τη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ κάπου σε κάποια γωνία ήταν και ο επίσης πανύψηλος Γιάννης Παπαγεωργίου.

    Η γραμματέας -όπως φάνηκε και από το χτεσινό μαραθώνιο των επαφών που έκανε στη Θεσσαλονίκη- μπήκε με φόρα και όρεξη. Γι’ αυτό και η ελαφρώς καθυστερημένη άφιξή της στο μαγαζί.

    Κατά τα λοιπά η βραδιά κύλησε με πολλή κουβέντα για την ευρωλίστα και τις ευρωεκλογές. Με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν σε ό,τι αφορά τα ποσοστά της ΝΔ, αλλά και τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στη λίστα. Αν θέλετε και κάποια ειδησούλα: η πλειοψηφία της γαλάζιας ομήγυρης εκτιμά ότι ο κόφτης για τους ευρωβουλευτές που έχουν ήδη συμπληρώσει δύο θητείες τελικά δε θα ισχύσει.

    Για να δούμε τι θα πει και ο Μητσοτάκης.