Λόγια του Βαρδάρη

  • Μια βραδιά στο Ασβεστοχώρι
    06/06/2023 14:50

    Μια βραδιά στο Ασβεστοχώρι

    Έχουν και τα «συζητώ με τον δήμαρχό μου» που διοργανώνει εδώ και χρόνια ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτης τα ωραία τους. Στην πρόσφατη συνάντηση άμεσου διαλόγου στο Ασβεστοχώρι η κουβέντα με τους δημότες έφτασε στο ζήτημα της έλλειψης εμπορικής αγοράς στο κέντρο του οικισμού, που -όπως είπε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη- δε διαθέτει ούτε μια ταβέρνα.

    Η παρατήρηση προκάλεσε τη χαμογελαστή παρέμβαση δημότη που πήρε το μικρόφωνο και διόρθωσε τον δήμαρχο, λέγοντας ότι στο κέντρο του Ασβεστοχωρίου λειτουργεί η ταβέρνα του που λέγεται «The Master».

    «Έρχονται όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι μετά τις συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου. Μόνο εσείς δεν έχετε έρθει», σχολίασε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Κωνσταντίνος Αναστασίου.

    Ο δήμαρχος φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω και ρώτησε αν η ταβέρνα είναι ανοικτή εκείνη την ημέρα και όταν ο μαγαζάτορας του απάντησε αρνητικά υποσχέθηκε ότι θα την επισκεφθεί σύντομα.

    Έτσι και έγινε, γιατί ως γνωστόν ο Καϊτεζίδης είναι αξιόπιστος. Έτσι συντροφιά με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλη Γεράνη πήγαν το Σάββατο στο μαγαζί και δοκίμασαν τις σπεσιαλιτέ του. Όσο για τον μαγαζάτορα (με το ωραίο καβουράκι) ανέβασε μια φωτογραφία με το επιτυχημένο σχόλιο: «Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις τελικά».