Λόγια του Βαρδάρη

  • Με τον Αγγελούδη ο γαλάζιος Μανδρίνος
    23/08/2023 14:10

    Με τον Αγγελούδη ο γαλάζιος Μανδρίνος

    Τουριστικό αλλά και γαλάζιο χρώμα έχει η νέα υποψηφιότητα που ανακοίνωσε ο Στέλιος Αγγελούδης. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μανρδίνο που έδωσε τα χέρια με τον επικεφαλής της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη». Ο Μανδρίνος εκτός από οικονομολόγος, με επαγγελματική και επιστημονική εξειδίκευση, καθώς και οικογενειακή παράδοση στον τουρισμό, έχει μια παλιά αλλά και αρκετά στέρεη με τη ΝΔ, καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι πρότινος ήταν και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. «Για λόγους αρχής και με κύριο γνώμονα το καλό της πόλης που αγαπώ υπέβαλα την παραίτηση μου από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος της ΝΔ. Επίσης δηλώνω ότι θα συνεχίσω να στηρίζω, με τον ίδιο ζήλο, το κυβερνητικό έργο για την εθνική ανάταση και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους, καθώς και πολιτικές που συμβάλλουν στη βιώσιμη τοπική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης», σημείωσε σε σχετική ανάρτησή του.

    Όσο για αυτήν καθεαυτή τη μεταγραφή, αυτό που δηλώνει είναι ότι ως προσωπική προτεραιότητα θέτει «τόσο την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης όσο και ζητήματα της καθημερινότητας που απαιτούν διοικητικές ικανότητες και βούληση προκειμένου να επιλυθούν. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από ικανά στελέχη και κυρίως από μία αποτελεσματική διοίκηση. Μία διοίκηση με όραμα, σχέδιο, στοχοθεσία, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Στο πρόσωπο του Στέλιου Αγγελούδη διακρίνω την πραγματική βούληση ενός ανθρώπου να διορθώσει τα κακώς κείμενα».

    Με αυτά και με αυτά διευρύνεται η γαλάζια συνιστώσα στον συνδυασμό του Στέλιου Αγγελούδη, καθώς είχαν προηγηθεί οι υποψηφιότητες του Βασίλη Γάκη και του Παντελή Καζαντζίδη.