Λόγια του Βαρδάρη

  • Μαργαρίτη, το καλοκαίρι θα έρθουμε στην Ελλάδα
    20/05/2020 22:24

    Μαργαρίτη, το καλοκαίρι θα έρθουμε στην Ελλάδα

    "Τρεις μήνες έχω να έρθω στη Θεσσαλονίκη και μου φαίνονται αιώνες" είπε σε άλλο σημείο της συζήτησής του με τον κ. Σαββάκη ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

    Και όταν ο πρόεδρος του ΣΒΕ τον ρώτησε "Χαλκιδική πότε θα πάμε;" ο κ. Σχοινάς είπε ότι " για μένα μην έχεις καμία αμφιβολία, θα περάσω τον Αύγουστο στην Κασσάνδρα. Δεν θα μπορέσω ποτέ να βγάλω 11 μήνες αν δεν έχω αυτό το μήνα να γεμίσω τις μπαταρίες μου". Αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες της Κομισιόν για τον τουρισμό είπε ότι "θα υπάρξει καλοκαίρι φέτος, ελληνικό και ευρωπαϊκό, κάτι που δεν ήταν αυτονόητο πριν 10-15 μέρες. Καλοκαίρι βασισμένο σε έξυπνες λύσεις και ασφαλείς επιλογές. Ακούω από συναδέλφους, επιτρόπους και φίλους να μου λενε όλοι ''Μαργαρίτη φέτος θα πάμε Ελλάδα''. 

    Αυτό δεν ήταν αυτονόητο. Πλέον η Ελλάδα προβάλει ως ιδανικός προορισμός όχι μόνο για τα κάλλη μας αλλά και γιατί η επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης μας έδωσε πλεονεκτήματα. Είναι προίκα για την χώρα και πιστεύω θα το εκμεταλλευτούμε και η Χαλκιδική ελπίζω ότι θα πάρει το κομμάτι της τούρτας που της αναλογεί"